Reacties voor: ‘Apple noemt iWatch in nieuw patent ‘iTime’

Apple noemt de iWatch in een nieuw patent de iTime. Het patent is één van de meest directe beschrijvingen van de iWatch tot nu toe.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Het zou best wel eens kunnen dat er ipv een ”iWatch” een nieuwe iPod Nano wordt geïntroduceerd met daarbij die losse band met al die sensoren etc, en dus geen iWatch?

  2. hebben jullie ook niet de indruk dat Apple meer en meer oudbollig en eigenlijk achter alle nieuwe technologieën aanloopt. Ik ben er vrij zeker van dat Apple in het jaar 2015 niks meer zal voorstellen. Apple is afgezaagd met hun saaie niks betekende ouderwetse mobietjes. Een iPhone is tegenwoordig geen smartphone. iPhone is een doordeweekse mobieltje, waar je eigenlijk weinig nog mee kan. iPhone is afgezaagd en nog enkel geschikt voor de bejaarden. Welkom in het jaar 2014.

  3. Als ik zo het patent zie lijkt het me ook erg aannemelijk dat de iPod nano een oude/nieuwe look krijgt en de band er los bijgekocht kan worden.

  4. De aanvraag van het patent is uit juli 2011. Zal toch nog wel iets de uitvoering zijn veranderd in de afgelopen 3 jaar?

  5. Lijkt een beetje op de Myo.

  6. @semptex: Wat haal je al die onzin vandaan? Weet niet of je de berichten bijhoudt maar de iPhone 5s is het best verkochte toestel onder de smartphone! Hoe kan je Apple dan saai noemen?? Ik ben ook kritisch door te stellen dat Apple met iets nieuws moet komen (waarschijnlijk de iTime) maar ik blijf fan van het merk. Heel tevreden met me iPhone 5 en de nieuwe iPad. Wat een verademing dat je je niet dagelijks hoeft af te vragen of er iets kapot gaat, niet werkt of crasht.

  7. @Marcel: Don’t feed the Troll. Waarschijnlijk weer een Applehater/Andriod fan die zich verveelt. 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.