Reacties voor: Op deze 7 manieren kan Apple de batterij van de iPhone 7 verbeteren

Apple zou de iPhone-batterij op allerlei manieren kunnen verbeteren. Wij zetten 7 manieren op een rijtje om de batterij praktischer en krachtiger te maken, die Apple meteen kan toepassen door inspiratie bij de concurrentie te halen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Wat zou Apple hiermee gaan doen in de volgende iPhone?

    Genoeg keuze

  2. Ik HOOP dat ze de batterijcapaciteit vergroten. Apple kennende zal dat wellicht geen optie zijn aangezien zij steeds voor de “dunste telefoon” willen gaan. Hoewel ik persoonlijk daar geen reet belang aan hecht :/

  3. Handig al die handigheidjes maar áls je dan je telefoon gebruikt gaat het alsnog hard.
    Grotere accu’s en supersnel laden zijn dan echt betere opties.

    En over draadloos opladen, gebruik gewoon de Qi-standaard Apple! Please!

  4. ze hebben met de Xperia X een smartphone aangekondigd die twee dagen meegaat op een volle batterij.
    ..
    Ter vergelijking: de iPhone 6s Plus heeft een capaciteit van 2915 mAh.

    In verhouding hebben ze exact hetzelfde. En daarnaast gaat de 6+ ook gemakkelijk twee, bij weinig gebruik zelfs drie dagen mee.

    Ik snap sowieso heel punt 1 niet. Of is de stelling “Nóg betere dan de al geweldige algoritmes van nu”? Want wat Sony doet is niet heel anders (in de praktijk) dan de uitkomsten van Apple.

    Verder een leuk artikel. 🙂

  5. Ik begrijp niet goed wat er nog kan verbeteren ten opzichte van de iPhone 6s plus, die batterij gaat (met hevig gebruik) minimum 2 dagen mee, met normaal gebruik zéker 3 dagen. Is dat niet genoeg dan? Samsung verbruikt ook veel meer, dus logisch dat de batterij daar stukken groter moet zijn.

  6. Ik weet niet van jullie maar Apple moet met de Iphone 7 echt met iets speciaals komen want de Samsung Galaxy S7 (edge) wint het op alle fronten op dit moment van de Iphone.

    Want ik zelf als een die hard Iphone gebruiker begin zelfs te twijfelen want als de Iphone 7 weer het zelfde verhaal word zoals altijd betere processor en een extra functie daar zullen ze het niet mee redden.

    Ik wacht af hoe de Iphone 7 word maar de Samsung Galaxy 7 Edge begint voor mij heel interessant te worden.

  7. Nog innoverend voor accuverbruik is als er geswipt kan worden van normaal gekleurde scherm in iOS naar e-ink schermweergave (van ereaders) voor mensen (reizigers) die even enkel teksten willen lezen, mails behandelen en zo.

  8. Dat mijn batterij geen lang leven heeft heb ik inmiddels wel geaccepteerd.
    Je kunt een giga accu toevoegen maar die duurt weel heel lang met opladen.
    Kijk maar naar de ipad.
    Ik zie liever verwisselbare opslagruimte.

  9. Mijn iPhone heeft al een apart schermpje voor notificaties. De Apple Watch 😛 .

  10. Prima en origineel overzicht.
    Waarschijnlijk zijn er al heel wat van de 77.000 Apple medewerkers jarenlang hiermee bezig. En miljoenen mensen zitten hier op te wachten…
    Probleem is alleen dat elke optie een keer langs de Grote Design Chef moet, die alles tegenhoudt (omdat de telefoon er niet dunner van wordt en er geen batterij probleem is)

  11. Origineel geplaatst door truus
    Nog innoverend voor accuverbruik is als er geswipt kan worden van normaal gekleurde scherm in iOS naar e-ink schermweergave (van ereaders) voor mensen (reizigers) die even enkel teksten willen lezen, mails behandelen en zo.

    Dat lijkt me hardwarematig lastig…….
    Wat wel mogelijk is, is een oled scherm met witte letters en zwarte achtergrond.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.