Reacties voor: Apple investeert $250 miljoen in maker van Gorilla Glass

Apple gaat flink investeren in het stevige glas van fabrikant Corning. Er zal 250 miljoen dollar worden geïnvesteerd in de fabrikant, die al sinds het prille begin betrokken is bij de iPhone.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Dit verhaal is niet compleet zonder het mislukte saffier glas avontuur waar Apple flink geld in stopte, maar alsnog afhaakte.

  2. Redactie: Er staat een foutje in het artikel. Moet natuurlijk Corning zijn die het geld ontvangen heeft.

    Apple heeft in totaal nu $450 miljoen ontvangen uit Apple’s fonds voor Amerikaanse productie.

  3. Origineel geplaatst door Onno
    Dit verhaal is niet compleet zonder het mislukte saffier glas avontuur waar Apple flink geld in stopte, maar alsnog afhaakte.

    Wow! Snel en mooi aangepast met linkjes naar de artikelen.
    Thanks!

  4. Ik moest ineens weer denken aan het bedrijf GT Advanced Technologies, waar Apple een paar jaar terug grof geld in stak. Dat ging toen failliet. Wie maakt nu eigenlijk het saffier voor op de cameralenzen in de iPhone en het scherm Apple Watch? Of is dat gewoon geen saffier meer?

  5. Ik begrijp niet waarom Apple nu dat alles voor uit gaat alsnog niet die fabriek, niet bouwt daar kunnen ze winst uit halen zoals minder glas schaden dus minder schermen die terug gaan. Plus wat dacht je van het product ook te verkopen daar haal flink wat winst uit. Dus Apple ik zie hier win win situatie!!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.