Reacties voor: Apple geeft 320 dollar voor tweedehands iPad 2 in Verenigde Staten

Amerikanen kunnen hun iPad 2 nu verkopen aan Apple voor een cadeaubon van maximaal 320 dollar. De actie is opmerkelijk getimed, gezien de nieuwe iPad vanaf vrijdag 16 maart te koop is.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Eigenlijk vind ik het geen slimme zet. Op mij komt het over dat de iPad 3 koste het wat het kost een succes MOET worden en dat de voorkoop hier mogelijk niet op duidt. Met deze actie willen ze de vervangingsvraag een handje helpen.

  2. Wat een naai actie.
    Een 2e hands Ipad 2 wifi doet op MP al minimaal 300/350.

  3. Kun je gelijk zien dat de IPad geen zak waard is dus kun je de iPad 2 beter houden

  4. Is Apple even helemaal betoeterd! Op Marktplaats krijg je zeker het dubbele ervoor.

  5. Origineel geplaatst door ferry
    Wat een naai actie. Een 2e hands Ipad 2 wifi doet op MP al minimaal 300/350.

    Daar koop je ’em tegenwoordig bijna voor in de winkels… Mensen die er zo’n bedrag voor neerleggen, voor een 16 gig wifi model, zijn een beetje raar. Ik heb prijzen van over de 400 euro gezien op marktplaats afgelopen week. Belachelijk.

  6. @Bas van Dun: Idd. hier in belgiê ook… op tweedehands vragen ze 400€ voor een ipad die nieuw slechts 399€ kost. Kan je dan gewoon gaan ophalen bij een winkel in jouw stad, terwijl bij de tweedehandsmarkt nog eens makkelijk naar de andere kant van het land kan rijden. Zulke mensen maken de tweedehandsmarkt kapot, en niet alleen wat ipads betreft…

  7. Als we met elkaar nou gewoon ‘ns leren om langer met onze spullen te doen? De helft van de wereld gaat dood van de honger, en wij blijven lekker door consumeren. Ik ben ontzettend tevreden met mijn iPad2, ik hoop dat Apple ervoor zorgt dat de updates van iOs toch tenminste 3-4 jaar na aanschaf gewoon blijven werken. Vanuit milieu-aspect ook een punt trouwens.

  8. Origineel geplaatst door Albert-Jan
    Als we met elkaar nou gewoon ‘ns leren om langer met onze spullen te doen? De helft van de wereld gaat dood van de honger, en wij blijven lekker door consumeren. Ik ben ontzettend tevreden met mijn iPad2, ik hoop dat Apple ervoor zorgt dat de updates van iOs toch tenminste 3-4 jaar na aanschaf gewoon blijven werken. Vanuit milieu-aspect ook een punt trouwens.

    Ik ben ontzettend tevreden met mijn iPad 1 🙂 heb hem vanaf het eerste uur en zou hem voor geen goud willen inruilen!

  9. Tja! maar je merkt wel dat de Ipad 1 trager en trager wordt. Ik geef het nog een jaar dan duurt het 10 minuten voor je een app kan opstarten.

  10. Kan je dan ook een Macbook Pro aankopen uit het recyclingprogramma ?

  11. @william:
    Inmiddels is het recycling programma ook in Nederland beschikbaar voor de iPad en de iPhone:
    http://www.tabletguide.nl/21042/apples-recyclingprogramma-nu-ook-in-nederland-voor-je-ipad-en-iphone/

    Je krijgt gewoon je geld op je rekening gestort, dus er is geen aankoopverplichting na het ‘recyclen’ van je iPad.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.