Reacties voor: Apple gaat stroomadapter van iPhone 3G terugroepen

Apple gaat de Amerikaanse (en Canadese, Latijns-Amerikaanse, Japanse) compacte iPhone usb-stroomadapter omruilen. De pennen kunnen losraken met kans op een stroomstoot.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Doen ze gewoon om claims te voorkomen! Niemand neemt toch de moeite om zoiets terug te sturen en mochten er slachtoffers vallen is Apple ingedekt.

  2. Het verbaast me eigenlijk wel dat de Europese niet terug gaat? Ik voel toch echt regelmatig lichte tintelingen als ik mijn 3G op de lader heb hangen en dat ijzeren lijstje aan de voorzijde aanraak?

  3. @Antimaterie:
    Je krijgt een nieuwe opgestuurd, plus een doosje om je oude weer mee op te sturen. Is dus eigelijk helemaal geen moeite aan. Waarom dat dan niet doen voor de veiligheid? Doen echt wel zat mensen hoor.

  4. @chupachup, omdat wij niet het model hebben waar het omgaat, wij krijgen een adapter met een verwisselbare ‘duck-head’.

  5. mmm, vreemd dat europeese niet vervangen wordt. de mijne (oplader dus) begint heel zacht te piepen snagts als ie de iPhone oplaad en batterij vol is…

  6. @Tales: Je bedoelt dus dat wij een “wisselbare” hebben en de hierboven omschreven continenten niet? Dan zal dat ‘t zijn :). Alsnog word ik soms zeer lichtelijk geëlectroctueerd door m’n eigen telefoon, ik mag aannemen dat dat niet goed is?

  7. Chupachup:

    Is gewoon statische electriciteit. Zelfde als sommigen hebben als ze een auto uitstappen.

  8. http://arstechnica.com/journals/apple.ars/2008/09/19/electric-shock-apple-recalls-iphone-3g-power-plugs

    Iedereen in Europa krijgt de rechter, de linker is voor bijvoorbeeld US en daar zijn de problemen mee, en dat je geëlectroctueerd is soieso niet goed, zou even Apple bellen

  9. @ chupachup / UtregCity.
    Als jullie een schok krijgen is dat idd niet goed, kan ook een gev al apart zijn? Wat is er mis met contact opnemen met apple ivm garantie? Of de reseller (t-mobile)

  10. ik heb er nog nooit last van gehad dat ik een schok kreeg, maar ik laad hem eigenlijk alleen aan de computer op.

  11. Ze komen er ten minste mee vóór er slachtoffers vallen.
    De Playstation en XBOX hadden soort gelijke problemen…

  12. Chupachup schreef:

    Ik voel toch echt regelmatig lichte tintelingen als ik mijn 3G op de lader heb hangen en dat ijzeren lijstje aan de voorzijde aanraak?

    Dat heeft te maken met het lichtnet in je huis. Waarschijnlijk kun je het ook wel eens voelen bij je laptop/stereo/andere apparatuur met een metalen buitenkant. Draai de stekker om of probeer eens een geaard stopcontact.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.