USBFever fietshouder voor de iPhone

USBfever heeft een fietshouder voor de iPhone uitgebracht, die je op de fiets kunt bevestigen. De houder lijkt niet echt duurzaam, maar met een prijs van $15 koop je gewoon steeds een nieuwe.

USBfever fietshouderUSBFever heeft een Bike Mount Holder voor de iPhone en iPod touch waarmee je tijdens het fietsen Super Monkey Ball zou kunnen spelen. Niet dat het veilig is, maar het kan: de iPhone-houder die je op het fietsstuur bevestigt id namelijk in alle richtingen draaibaar. Met de iPhone op je stuur geklemd kun je makkelijker GPS-applicaties zoals Path Tracker gebruiken en ook kun je makkelijker je locatie op Google Maps volgen, waarbij je je handen vrij houdt om te fietsen. Met een plastic band maak je de houder vast aan je fietsstuur en met een knop aan de achterkant open je de knijparm, die van een dikke laag schuimrubber is voorzien.

In de video op de website van de fabrikant, lijkt het geheel toch nog wat wiebelig. En de reclametekst usbfever.com is door de koeienletters van tien meter afstand al leesbaar. De schuimrubber klemarmen gaan volgens Macenstein ook niet lang mee, maar met een prijs van $15 koop je gewoon elk seizoen een nieuwe.

Meer info: USBfever
Via: Macenstein

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 september 2008, 6:48
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.