Reacties voor: Apple gaat deze maand 5 miljoen iPad 2’s verschepen

Apple gaat deze maand 5 miljoen iPad 2's verschepen, zo blijkt uit informatie uit de distributieketen. Vorige maand werden er ook al 5 miljoen stuks gemaakt. De vraag naar de iPad lijkt constant te blijven.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. verschepen is echt raar Nederlands.

  2. Nice van Apple, maar ik ga nog geen iPad aanschaffen.. Wacht wel af of de iPad 3 een enorme verbetering is, misschien dat ik die dan koop.. Voorlopig heb ik genoeg aan mijn iPhone4 en iMac 27″

  3. Ik sprak vandaag een verkoper in een filiaal van de mediamarkt. Hij vertelde dat zijn afdeling een omzet had van 25.000 euro, waarvan 10.000 euro de verkoop van een iPad was. Of het per week, maand jaar was vertelde hij daar niet bij. Andere tablets verkochten ze er enkele van. Hoe groot die afdeling is en wat deze omvat weet ik niet, maar ik vind het wel heftig.

  4. Die iPad 3 gaat dit jaar echt niet komen. Toen Apple zei dat ‘dit het jaar van de iPad 2’ wordt, zeiden ze dat niet voor niets.

  5. ARGH, MEER IPADS!! De mijne is 2.5ve week geleden besteld. Zou er dus al een paar dagen moeten zijn. Helaas kreeg ik bericht dat er 1 tot 2 weken bij zou komen wegens de wereldwijde schaarste. 🙁

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.