Nogmaals twee iPhone-prototypes op eBay

Op eBay zijn opnieuw twee prototypes van de iPhone verschenen. Ze zijn beide wit en functioneren normaal, al hebben ze wel last van lichtlekkage door de flitser en problemen met de nabijheidssensor. Het zwarte prototype dat gisteren verscheen is inmiddels van eBay gehaald.

witte prototypes ebayOp eBay zijn nogmaals twee prototypes van iPhones opgedoken. Deze keer staan de apparaten te koop voor ongeveer 700 dollar, maar je zult wel rekening moeten houden met de verzendkosten van 10.000 dollar. Het gaat om witte iPhones die last hebben van de gewraakte lichtlekkage door de flitser. Ook hebben de toestellen last van problemen met de nabijheidssensor (proximity sensor), schrijft de verkoper triomfantelijk. De verkoper verwacht met deze zeldzame problemen extra geld op te kunnen halen. In tegenstelling tot het apparaat dat gisteren in de verkoop was, blijken deze twee witte iPhones probleemloos te functioneren. De X’jes op de achterkant duiden aan dat het om prototypes gaat – niet bedoeld voor de gewone gebruiker die een toestel zoekt, maar alleen interessant als collector’s item.


Het zwarte model dat gisteren op eBay verscheen is een stuk duurder, maar is niet functioneel. Het toestel kan niet worden geactiveerd en bevatte meerdere aanwijzingen dat het inderdaad om een testtoestel ging. De biedingen gingen zelfs omhoog tot bijna 1 miljoen dollar, maar de verkoper verwijderde deze fopbiedingen. Het zwarte model is inmiddels van eBay verdwenen, mogelijk omdat Apple of eBay stappen heeft ondernomen tegen de verkoop van een niet officieel uitgebracht toestel.

Meer info: eBay

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

22 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.