Reacties voor: Apple brengt 16GB iPod touch met camera uit (update)

Apple heeft een 16GB iPod touch met iSight-camera op de markt brengen. Begin juli ligt de nieuwe iPod touch in meerdere kleurtjes in de winkel.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Worden die nog steeds verkocht ja?

  2. Straks te gebruiken als controller voor de nieuwe Apple TV? Zou een zet kunnen zijn van Apple om nog snel wat extra iOS-devices in huishoudens te krijgen.

  3. @Mit: Vooral voor kids 😉

  4. Ik hoop dat per 1 juli dan ook eindelijk de back to school actie van Apple in zal gaan. Ik stel al enige tijd de aankoop van een nieuwe MacBook Pro uit in afwachting van de actie. Met een beetje geluk doen ze er eindelijk weer een iPod Touch bij, maar dat zal wel weer te veel gevraagd zijn. Verder ook niet de intentie deze iPod te kopen eer deze uit zal komen.

  5. iPad micro 🙂

  6. Met de term mediaspeler doe je de iPod touch wel een beetje te kort.
    Ik vind het meer een iPhone zonder SIM.

  7. De prijzen in de Nederlandse Apple Store van de iPod 32 GB en 64 GB zijn gezakt naar €249,- en €299,-.

  8. Ik hoop niet dat ze stoppen met de iPod Touch. Het is het enige apparaat waar ik muziek op plaats (64 GB). Ik heb geen zin om 1000 euro neer te tellen voor een iPhone 64 GB als ik het toch maar alleen gebruik als muziekspeler.

  9. @Onno: Dan is het toch een mediaspeler?

  10. Het handige aan mijn iPod vind ik dat ik mijn agenda op mijn iPod heb en gewoon mijn telefoon aan mijn oor houd. Muziek luisteren doe ik op allebei de apparaten.en inderdaad vind ik het ook handig dat ik ios apps kan gebruiken op mijn iPod terwijl ik op mijn Windows Phone wel wat apps mis.ik had op een update gehoopt maar nu moet ik maar zuinig zijn op mijn iPod Touch tot het nieuwe model komt. Bespaart me ook weer wat geld.ik hoop dat dit betekent dat de touch toch nog geupgrade kan worden naar ios 8.

  11. 250 voor een 32 GB iPod Touch, terwijl een schermreparatie 189 kost….

  12. Origineel geplaatst door Onno
    Met de term mediaspeler doe je de iPod touch wel een beetje te kort.
    Ik vind het meer een iPhone zonder SIM.

    Mee eens.

  13. Origineel geplaatst door Mit
    Worden die nog steeds verkocht ja?

    Ja, 2,7 miljoen keer.

  14. Zou mooi zijn als ze deze manier van prijzen doortrekken naar de iPhone straks. In de zin van 50 euro extra voor verdubbeling van de capaciteit.
    Gezien de prijsontwikkeling van flashgeheugen de afgelopen jaren is 100 euro per verdubbeling een nog grotere afzetterij geworden dan het 4 jaar geleden al was.

  15. Ik heb er eentje via de marktplaats kunnen kopen voor 150 32gb space gray.. Ios7.1.1 gejailbreaked super ding…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.