Reacties voor: Apple haalt experts voor draadloos opladen in huis

Apple heeft meerdere experts voor draadloos opladen in dienst genomen, die gaan werken aan nieuwe iPhones en iPads voor 2017. Het opladen gebeurt op een nieuwe manier, op grotere afstand dan gebruikelijk.

Reacties: 8 reacties

  1. Don’t join them, beat them. En groot gelijk, qi laden gaat nou eenmaal langzamer. Doe mij maar een Magsafe/smart connector en ik ben tevreden.

  2. Apple zal het wiel wel opnieuw uit vinden. Go Apple!

  3. @Cihan: inderdaad. Vaak iets wat ik niet toejuich, maar Apple doet het vaak weer net iets stabieler of efficiënter. (Verder uitgewerkt zeg maar)

  4. Allemaal leuk…lijkt me best geinig dat draadloos opladen. Maar ik wacht nog steeds op die super-accu die minimaal 3 a 4 dagen meegaat!

    Dit moet toch te realiseren zijn?!

  5. Toch is dit best handig voor je smartwatch. Je hoeft hem dan niet meer af te doen snachts als je gaat slapen. Het is wel jammer dat er energie verlies is en wat betreft straling weet ik ook niet echt als dat wel onwijs goed is voor je. Voor een iPhone en iPad zie ik het nut niet echt in alleen dat een apparaat dan wel meer en meer waterdicht word.

  6. Klinkt alsof ze draadloos opladen net zoals een internetverbinding willen maken. Stel je voor. Je iphone altijd 100% in je eigen huis (en andere plekken waar ze deze draadloze voorziening hebben)

    Maar hoe zit dat met de straling?

  7. Inderdaad, Apple zou dan iets meer stabiliteit en kwaliteit met zich meebrengen (alhoewel ik soms twijfel sinds iOS7+). Design spreekt voor zich. Maar hoe zit het met stralingen? Voordat ik reacties krijg dat WiFi etc ook negatieve stralingen zijn wil ik gevaarlijke stroomschokken benadrukken.

    Normaal gesproken moeten we wachten op de 7s gezien de s-series vaker hardware vernieuwingen met zich meebrengt (wat ik ook onzin vind). Maar het kan zo weer zijn dat het dit keer anders gaat.

    Afijn, afwachten dan maar weer. Juni weten we misschien iets meer. Zo niet de geruchten tussen juni en oktober afwachten. Zo weer niet afwachten op de officiële WWDC.

  8. @Justin w: wat is een macsafe connector/opladen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.