Reacties voor: Apple biedt excuses aan voor klachten over het nieuwste MacBook-toetsenborden

Heb jij nog problemen met het toetsenbord van je MacBook? Apple zegt opnieuw sorry tegen de MacBook-gebruikers die nog steeds problemen ondervinden met het toetsenbord, ondanks de aanpassingen die Apple gedaan heeft.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Ik heb hier een Macbook Pro uit 2017 met touchbar, en als ik hem wil laten repareren omdat de toetsen het niet meer doen(ik heb niks verkeerds met de laptop gedaan) zeggen ze dat het door het moederbord komt en niet binnen garantie valt, kosten: 918.-😭

  2. @Cboukens: Tjemig ze willen je we heel graag kwijt zeg.. Zou geloof ik heel boos worden. Volgens consumentenrecht heb je toch 2 jaar garantie?! 2017 is afh van maand 2 jaar geleden

  3. Origineel geplaatst door Cboukens
    Ik heb hier een Macbook Pro uit 2017 met touchbar, en als ik hem wil laten repareren omdat de toetsen het niet meer doen(ik heb niks verkeerds met de laptop gedaan) zeggen ze dat het door het moederbord komt en niet binnen garantie valt, kosten: 918.-😭

    Zou ik zo niet mee akkoord gaan.

  4. Whoooo een excuus van Apple over hun producten, dacht niet dat ik dit ooit nog mee zou maken.

  5. @Cboukens: Dit lijkt me raar heb vandaag mijn laptop met een lastig toetsenbord afgehaald. De switch verkoper zei dat het toetsenbord gratis in 4 jaar mocht vervangen worden.

  6. Mijn spatie balk hapert soms? Als ik er dan een paar keer er op duw werkt hij terug. Ik heb een MacBook pro uit 2016, als hij dan volgend jaar vastloopt valt hij niet meer onder het programma. Ik zal me dan al sparen voor een nieuwe iPhone (want die batterij gaat ook al supersnel leeg en wordt altijd super warm tijdens luisteren van muziek) en MacBook.

  7. @Pedro: @Koentje: Ze zeggen dat het geen garantie is doordat er een klein hoekje uit is gebroken naast het “Macbook Pro” logo onder het scherm.

  8. @Cboukens: ga er eens mee naar de aMac, zou zomaar kunnen dat ze het daar wel gratis maken nml. Service centrum daarvan zit in winkelcentrum The Wall in Utrecht. Zij voeren ook reparaties uit die onder kwaliteitsprogramma’s vallen van Apple.

  9. Zo’n peperdure laptop heeft een (nu Apple eindelijk zelf ook toegeeft) brak toetsenbord. Het zou zo’n premiummerk als Apple sieren om ze gratis te vervangen voor betere exemplaren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.