Reacties voor: ‘Apple werkt aan eigen contentserver-netwerk (voor een streamingdienst?)’

Is Apple zich aan het voorbereiden op een eigen streaming video-dienst? Apple zou bezig zijn een eigen netwerk van contentservers (CDN's) op te bouwen, voor snelle levering van iTunes-content en downloads.
Lars Paymans -

Reacties: 7 reacties

  1. Apple zal toch ooit met een ‘Netflix’ moeten komen.. Ik heb nog nooit een video uit de iTunes Store gekocht, maar gebruik wel Spotify, en zou zo Apple Music gebruiken. Ze missen de boot lijkt me als ze geen video’s gaan streamen.

  2. Origineel geplaatst door Steve
    Apple zal toch ooit met een ‘Netflix’ moeten komen.. Ik heb nog nooit een video uit de iTunes Store gekocht, maar gebruik wel Spotify, en zou zo Apple Music gebruiken. Ze missen de boot lijkt me als ze geen video’s gaan streamen.

    Wat mij betreft heeft Apple de boot al gemist. Spotify blijft superieur aan Apple music en Netflix en HBO kunnen ze alleen verslaan wanneer het Apple wel lukt onder hun service all you can Watch aan te bieden van de verschillende aanbieders. Want daar irriteer ik mij als consument mateloos aan. Videoland, Netflix, hbo, hulu, iTunes etc. Het aanbod is te gefragmenteerd. Geen worden dat usenet nog in leven is. Wanneer men in een abonnement alles kan kijken wat hij/zij interessant vind, dan loopt de vraag en het aanbod op usenet vanzelf terug.

    Amen 😊

  3. @Richard: Mee eens!

  4. @Richard: en dat gelijk met Apple Music 1 dienst om alles te kijken en te luisteren dan ga ik over!

  5. Ja, en dan 17 euro voor een film gaan betalen.

  6. Ik koop naast het gebruik van Netflix af en toe een film in iTunes, ik houd de aanbiedingen in de gaten en zo koop ik films voor 5 euro per stuk.
    Ten eerste vraag ik me af als de streamingsdienst van Apple uit komt of wij er in Nederland ook al gebruik van kunnen maken, voordat we dat hier hebben zijn we wel een tijdje verder vrees ik. Een “All you can Watch” dienst zie ik ig niet snel gebeuren, verwacht eerder een vergelijkbare hoeveelheid content als Netflix, maar dat ze zich kunnen onderscheiden met betere integratie in het OS. Op dezelfde manier dat Apple Music in het OS geïntegreerd is. Zou het wel een “All you can Watch” dienst worden, of veel meer content hebben dan Netflix, dan zal het een stuk duurder zijn dan 10 euro per maand.

  7.  music en iTunes in een content voor een aantrekkelijk maandbedrag en geen verdere kosten meer. Dat moet gaan lopen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.