sdkaartlezer liggend

Apple brengt Lightning-naar-SD-kaartlezer met USB 3-snelheden uit

Apple heeft een nieuwe versie van de Lightning-naar-SD-kaartlezer uitgebracht. Deze nieuwste versie biedt snelheden voor USB 3, speciaal voor de iPad Pro. Makkelijk als je grote bestanden zoals 4K-video wil overzetten.

Apple heeft weer een nieuw accessoire aan haar assortiment toegevoegd. Niet alleen de Smart Battery Case is nieuw, ook deze Lightning-naar-SD-kaartlezer met snelheden die horen bij USB 3 is vandaag toegevoegd. De vorige versie van deze adapter ondersteunde alleen snelheden van USB 2.

USB 3-snelheden alleen voor iPad Pro

In de omschrijving van deze nieuwe versie van de Lightning-naar-SD-kaartlezer laat Apple expliciet weten dat deze de snelheden van USB 3 aankan. Op dit moment is de iPad Pro het enige mobiele apparaat dat ondersteuning biedt voor de hogere snelheden van USB 3. Gisteren bleek al dat de iPad Pro in de connector aan beide kanten contactpunten heeft, die tegelijkertijd kunnen worden gebruikt. Hierdoor worden er meer pinnen van de Lightning-aansluiting gebruikt.

Lightning-naar-SD-kaartlezer met snelheden voor USB 3 voor de iPad Pro.

De nieuwe versie van de Lightning-naar-SD-kaartlezer is vooral handig voor mensen die actief zijn met fotografie en snel hun werken over willen zetten naar de iPad Pro, zoals 4K-videomateriaal. Als je het accessoire op andere apparaten aansluit, behoudt deze de snelheden van USB 2.

Deze nieuwe versie van de Lightning-naar-SD-kaartlezer kost €35 en is te bestellen via de online Apple Store. Als je hem nu bestelt, heb je hem rond 16 december in huis.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 december 2015, 17:51
Categorieën Accessoires, Apple
Onderwerpen ipad pro, lightning

iPad Pro

De iPad Pro is Apple's professionele tablet. Het is de grootste en meest uitgebreide iPad, bedoeld voor zakelijk en creatief gebruik. De iPad Pro is er in twee formaten: 11- en 12,9-inch. Lees alles over de verschillende generaties iPad Pro, geschikte accessoires, prijzen en meer.

iPad Pro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.