Apple brengt iTunes Festival-applicatie uit voor Apple TV

Apple TV-bezitters kunnen het iTunes Festival live gaan bekijken vanaf een Apple TV met een nieuw uitgerolde applicatie.

Apple TV iTunes festivalApple heeft vandaag de applicatie voor iTunes Festival uitgerold voor Apple TV’s. Met deze applicatie kun je live naar het muziekfestival kijken vanaf je televisie. Eerder in augustus pastte Apple nog de iTunes Festival-app voor iPhone, iPad en iPod touch aan, waardoor deze volledig Nederlandstalig is. Met deze applicatie kun je ook live naar het muziekfestival kijken.


Van 1 tot en met 30 september 2012 treden er verschillende artiesten op voor iTunes Festival in Londen. Het muziekfestival wordt geopend met een optreden van Usher. Eind september sluit het festival af met concerten van Hot Chip en Muse.

Geïnteresseerden kunnen nog proberen kaartjes te bemachtigen. Deze worden door Apple verloot en zijn maar tot een bepaalde datum verkrijgbaar. Zo is het nu al niet meer mogelijk om kans te maken op tickets voor concerten tot en met 11 september. Je moet daarnaast wel naar Londen als je de concerten in levende lijve wil bijwonen.

Het iTunes Festival-kanaal voor de Apple TV is automatisch te bekijken wanneer je de Apple TV aanzet. Wij hoefden geen update uit te voeren om hem te gebruiken. Je hebt mogelijk wel de laatste firmware-versie voor je Apple TV nodig.

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.