Apple brengt iTunes 11.0.1 uit met fix voor dubbele nummers

Apple heeft iTunes 11.0.1 uitgebracht, een bugfix-update die ervoor zorgt dat je dubbele nummers kunt filteren. Ook zijn er problemen met de AirPlay-knop en iCloud opgelost.

iTunes-11-kleinTwee weken na het verschijnen van iTunes 11 heeft Apple een kleine update uitgebracht. In iTunes 11.0.1 zijn een paar problemen opgelost, die gebruikers tegenkwamen. Zo is het nu mogelijk om dubbele items uit je iTunes-bibliotheek te verwijderen. Ook is er een oplossing voor het probleem waarbij nieuwe aankopen in iCloud niet verschenen als je iTunes Match had ingeschakeld. Een derde verbetering is dat iTunes sneller reageert bij het doorzoeken van een grote muziekcollectie. En tenslotte verschijnt de AirPlay-knop op momenten waarop je dat verwacht. De knop was soms niet zichtbaar.

Kortom: vooral oplossing van kleine problemen. Apple had al beloofd om het probleem van dubbele items op te lossen. De optie voor het filteren van dubbele nummers is vanaf nu te vinden in het menu Weergave.

In iTunes 11 zijn veel verbeteringen doorgevoerd. Zo is er nu een Up Next-functie die als vervanger dient van de eerdere iTunes DJ-functie. Er is een nieuwe minispeler, een nieuwe indeling en verbeterde integratie met iCloud. Heb je moeite om je iOS-apparaten terug te vinden in iTunes 11, dan hebben we daar een handige uitleg voor.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 december 2012, 7:01
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerp itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? Apple is in 2019 gestopt iTunes, maar er zijn opvolgers!

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.