Reacties voor: Apple brengt iTunes 10.6.1 met bugfixes uit

Apple heeft iTunes 10.6.1 uitgebracht, een update die alleen bugfixes bevat. Zo is er een probleem opgelost met het sorteren van tv-series en een aantal crash- en vastloopproblemen.
Lees het complete artikel → Apple brengt iTunes 10.6.1 met bugfixes uit

Reacties: 25 reacties

  1. Ik word echt gek van die updates.
    Iedere keer het zelfde liedje.
    En je Mac herstarten

  2. Neem Windows joh. 🙂

  3. Geen herstart hier overigens.

  4. @lars,
    Herstart? Ik hoef de laatste tijd mijn Mac nauwelijks te herstarten na een update… Ook nu niet, eigenlijk alleen bij grote 10.7.x-updates.

  5. Herstart van een Mac , na update van iTunes… Hier niet.. update installeren en klaar..

  6. Gelukkig.. Ik hoop dat ook het AirPlay probleem is aangepakt. Iedere 10 min stopte mijn Apple tv ermee en kon mijn bibliotheek niet meer vinden.. Dit lag aan iTunes want een oudere versie werkte weer prima. Vanavond proberen dan maar!

  7. itunes is gewoon een belabberd programma geworden.
    Er is zoveel aan vast geplakt dat de kern van het programma dat volgens mij iets met muziek te maken had?
    Dat het een onwerkbaar programma is geworden.
    Itunes is een ordinair slecht georganiseerd overvolle koopjes hal vergelijkbaar met de mediamarkt op zaterdag…

    Om itunes naar behoren te laten functioneren ben je zeker 300 euro veder airport extreem mp3jes via itunes enzzz
    enzzz
    En waar gaat het over? het afspelen van een muziekje..
    Een fucking lp draaien op een oude pick-up is sneller ,goedkoper en relaxter..en minder stress omdat je niet van alle kanten word aangevallen in een poging je te beroven van je centen..

    Het programma crasht vaak is traag indexeert belabberd
    ( al 30 jaar wachten wij op een fatsoenlijke manier om bv dubbelen nummers en het dubbel toevoegen van nummers
    te voorkomen)
    Maar vooral alles blijven dichtspijkeren in osx..
    Ik vraag me af hoe lang het duurt voordat mensen terug verlangen naar de vrijheid van windows…
    Nee vooruitgang….apple

  8. Helemaal eens met @Mixthead want iTunes is gewoon een drama. Ik draai het onder Windows 7 en da’s nog erger dan op een Mac. Snel door je apps bladeren op je aangesloten iDevice is niet mogelijk, laat staan ‘even’ snel nieuwe apps toevoegen of deactiveren. Alles is traag!

    Wil je gewoon een mp3tje via iTunes op je iPhone zetten dan is dat niet gewoon ‘drag & drop’, nee dan wordt eerst je iPhone gebackupt, al je apps, podcasts, films, boeken, etc. opnieuw gesynct en evt. gedownload. En als je dan geluk hebt wordt je mp3 ook nog een keer op je iphone gezet. Draadloze synchronisatie via Wifi is helemaal een drama.

    Waarom niet gewoon een afgeslankte versie van iTunes waarmee je wel even snel via drag & drop nummers kunt toevoegen of verwijderen?

  9. @iNick:

    Misschien heb ik het mis hoor, maar dit kan toch ook al in iTunes?? Als je ‘muziek handmatig beheren’ aanvinkt. Dan kan je gewoon ‘drag en drop’ doen.

    Je hebt wel gelijkt wat betreft draadloze synchronisatie. Dat is echt drama!!

  10. Helaas, deze update geeft nog steeds storingen tijdens het afspelen via de Apple tv. Random stopt het afspelen van de film en is de Apple tv de gedeelde bibliotheek kwijt. De enige oplossing hiervoor is iTunes afsluiten en opnieuw opstarten. Dan ziet de atv de bibliotheek weer en kan je de film verder kijken.. Enorm irritant dus. En ik draai het niet eens op Windows!
    Ik heb op de Mac naast deze een oude versie van iTunes draaien en daar gaat alles prima mee. Is alleen enorm kut als je per ongeluk de nieuwe opstart. Dan moet je de oude weer helemaal opnieuw inregelen omdat de library niet meer herkent wordt.. Blablabla, drama dus..

    Volgorde van series is inderdaad wel weer goed.

  11. Origineel geplaatst door lars
    Ik word echt gek van die updates. Iedere keer het zelfde liedje. En je Mac herstarten

    Onzin, je hebt niet eens gekeken.

    @n1mber:
    Nee, hij bedoelt dat er eerst 6/7 stappen ondernomen worden alvorens dat ene AAC’tje (:p) wordt opgeslagen op de iPhone.

    Niks veranderd. Stappen na op “sync” drukken:
    Wi-fi: 0. iPhone zoeken
    1. Wachten tot synchronisatie begint
    2. Synchronisatie voorbereiden
    3. 1&2 duurden zo enorm lang via wi-fi sync.. Gemist.
    4. Apps voorbereiden op synchronisatie
    5. Bepalen welke tracks worden gesynchroniseerd
    6. Wachten totdat wijzigingen zijn toegepast

  12. jezus….nou dit weer!!! ik kan nix downloaden…..geen apps (niet op de iphone4 en niet op de pc)……itunes update zegt dat ie een ongeldige handtekening heeft?
    wat een gek…t……iemand tips?

  13. Als ik update naar deze versie van itunes, ben ik dan mijn jailbreak voor 5.01 kwijt? (ik heb gezocht naar een antwoord op deze vraag, maar kan er geen vinden)
    Thanks

  14. @mixthead: Overdrijven is ook een vak. 30 jaar geleden waren we nog met cassettebandjes bezig. Dus je hebt liever een kast vol lp’s waar je handmatig door moet zoeken? 😉

    Ik vind wel degelijk iTunes overzichtelijk, maar er is zeker ook ruimte voor verbetering. Ik heb gelukkig nooit last van crashes. Mp3tjes hoef je echt niet per se in de iTunes store te kopen en dubbele nummers kun je gewoon weergeven en verwijderen. Heerlijk om in de keuken gewoon via mijn iPhone met remote een nummertje op te zoeken of te skippen.

    Maar het is heel simpel.. als je er niet tevreden over bent, gebruik dan een ander programma en/of koop een Android telefoon. Je bent tot niets verplicht. En als het echt zo slecht is doen genoeg mensen dat en is iTunes snel verleden tijd. Maar ik zie het nog niet gebeuren 🙂

  15. @Bubbly: Ik heb bij de instellingen van iTunes het ‘automatisch synchroniseren van iPhone voorkomen’ aangevinkt. Als ik mijn iPhone aanlsuit gebeurt er niks. Pas als ik zelf op synchroniseren klik gaat hij de door jouw genoemde stappen ondernemen. Maar ik kan gewoon mijn muziek slepen naar de iPhone zonder te synchroniseren.

  16. @n1mber:
    Dat begrijp ik, maar als je wilt dat de gesleepte muziek opgeslagen wordt dan moet je nog op synchroniseren of pas toe drukken.

  17. @Bubbly: Ik heb het nog een keer gecheckt (voor ik verkeerde dingen zeg) maar als je de instellingen hebt staan zoal ik hier boven noem, kan je (ik in ieder geval wel) muziek zo slepen naar mijn iPhone/iPod/iPad zonder maar te synchroniseren. En dan kan ik het apparaat ontkoppelen en mijn muziek staat erop. Zonder maar te synchroniseren. Als het bijvoorbeeld om boeken of films gaat, dan ontkom ik niet aan synchronisatie. Want die kan je niet rechtstreeks droppen op je iPhone.

  18. Okay, dan neem ik terug wat ik voorheen zei 😉 Was er vrij zeker van, maar het ging me te ver om “alle muziek syncen” uit te zetten want dan gaat-ie eerst verwijderen.

  19. iTunes is inderdaad geen fijn programma (meer). De (ongevraagde) komst van iCloud heeft daar in mijn optiek ook aan bijgedragen. Het is knap ingewikkeld geworden.

  20. @Bubbly: Inderdaad als je ‘muziek handmatig beheren’ aanzet, verwijderd iTunes eerst alle muziek op je iPhone. Iets wat ik ook heel raar vind.

  21. @ hiervoor. Ik gebruik iTunes ook zo veel mogelijk niet. Er zijn gelukkig andere en snellere programma’s om muziek op je iPhone te zetten en te organiseren.

  22. Origineel geplaatst door Jan
    Geen herstart hier overigens.

    ik ook niet hoor

  23. @Dbrown:

    Nee, JB ben je alleen kwijt als je je iOS versie van je iPhone/iPad update.

    Updaten iTunes dus geen probleem.

  24. Oké thanks!

  25. @n1mber:
    Hee bedankt! Dat wist ik dus niet (na al die jaren iTunes gebruiken…). Net geprobeerd en werkt geweldig! Gewoon slepen en droppen en de muziek staat erop! iTunes krijgt meteen een nieuwe dimensie! 😉 Thanx!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.