Reacties voor: Apple brengt iTunes 10.5 beta 9 uit voor iTunes Match-testers

Apple heeft voor testers van de iTunes Match-functie van iCloud een negende beta van iTunes 10.5 uitgebracht. De beta verschijnt slechts enkele dagen voor Apple's iPhone-event.
Michel Lusthof -

Reacties: 9 reacties

  1. Krijgt de nieuwe itunes eindelijk waveforms in de player?

  2. Weinig verschil met 10.5 Beta 8. Dat ze maar komen met iOS 5 Beta 8

  3. Mike waarom wil jij zo graag ios5 beta update? Heb je problemen met de laatste beta dan?

  4. iCloud gaat volgend jaar juni MobileMe vervangen, tot die tijd blijft MobileMe in de lucht hoor.

    En ja ik ook problemen met de beta 7 versie. Per ongeluk geupdate zonder passcode uit te zetten dus nu werkt iMessage niet meer … pffttt

  5. Ik hoop echt dat de ios5 (niet de beta versie) Snel uit komt!

  6. @Dennis:

    Ik ook sychroniseren zonder kabeltje eigenlijk enige functie die ik ga gebruiken voor me ipod touch 😛

  7. Ik kreeg heletijd updates via me telefoon zelf, dat er een nieuwe beta uit was tot en met beta versie 6 sinds dien heb ik niks meer gekregen? het gaat nu al over versie 9 terwijl ik 7 en 8 niet eens heb gehad..? ik heb trouwens ook probleme met beta versie 6 want als ik op een nummer klik in muzieklijst dan gaat ie naar de player en meteen weer weg.. ik kan nu dus ook geen muziek beluisteren… en ik wou dus laatst ff kijke of ik het via itunes kon oplosse.. dus deed mijn iphone in usb kabel naar pc en toen ik itunes 10.5 opstarten en wou synche kreeg ik een error dat het niet meer een goeie versie was ofzo dus ik opnieuw downloade en nu krijg ik dat een error en hij start niet meer op ofzo.. iemand die mij kan helpen?

  8. Trouwens nog een vraag ik ben dus geregistreed via zo n Udid code, maar las dat na beta 6 je alleen nog meer verder kon updaten via develop en dus ook 10.5 itunes.. nou vraag ik me af als die echte i OS 5 uit komt dus waarschijnlijk in oktober krijg ik dan een automatische update via me telefoon? of moet ik dit handmatig doenn en zal alles dan perfect werken?

  9. Origineel geplaatst door iPhoneuser1000
    Mike waarom wil jij zo graag ios5 beta update? Heb je problemen met de laatste beta dan?

    Ja, Beta 1-2-3-4 waren goed. Beta 5 was slecht met Foto album en laden van apps. en Beta 6 was weer ouderwets normaal. en nu 7 is gewoon bagger. Langzaam, en hapert vaak (gebruik een iPhone 4 32 GB, met ongeveer 2 GB aan apps, dus daaran ligt het niet). Ik wacht eigenlijk wel op de beta 8. Want nu zit ik toch te overwegen hem terug te zetten naar iOS 4.3.5

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.