Apple brengt firmware 5.0.2 voor Apple TV uit

Apple heeft firmware 5.0.2 voor de Apple TV uitgebracht. De update bevat HD-previews voor films en tv-series uit iTunes en verbeterde verbinding bij thuisdeling (Home Sharing).
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Apple-TV1Apple heeft vanavond een update voor de Apple TV uitgebracht. De firmware gaat naar versie 5.0.2 build 9B830. Bezitters van een tweede en derde generatie Apple TV kunnen de update downloaden via Instellingen > Algemeen. Wel moeten mensen die afhankelijk zijn van een jailbreak de update nog even uitstellen, omdat de exploit die voor de huidige jailbreak wordt gebruikt intussen door Apple gefixt kan zijn. Eerder deze maand bracht Apple ook al een update uit voor de firmware van de Apple TV.

Ook kwam eerder deze maand een unthethered jailbreak voor de Apple TV 2 beschikbaar. Mocht je op de hoogte willen blijven van de jailbreakstatus van de Apple TV 2, dan kun je het beste @firecore op Twitter in de gaten houden.

Met nog geen week te gaan tot WWDC zou Apple alvast voorbereidingen kunnen treffen voor de aankondiging van nieuwe diensten tijdens de keynote. Tim Cook gaf in een interview met AllThingsD nog aan, dat zijn bedrijf de Apple TV zeer serieus neemt. Hij haakte daarmee in op eerdere beweringen van voormalig CEO Steve Jobs, die Apple TV lange tijd niet meer dan een “hobby” noemde. Het succes van de Apple TV is wel relatief klein, vergelijken met de smartphones, tablets en computers die Apple verkoopt, gaf Cook toe.

De supportpagina van Apple is nog niet bijgewerkt, waardoor ook niet de lijst met vernieuwingen bekend is. inmiddels bijgewerkt en noemt onder andere previews voor films en tv-shows in HD-formaat en verbeterde betrouwbaarheid van

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juni 2012, 22:10
Categorie iDevices
Onderwerp apple tv

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.