Voorbereidingen voor WWDC 2012 in San Francisco gestart

Apple is begonnen met het decoreren van Moscone Center in San Francisco. Maandag gaat daar de WWDC van start, de grootste ontwikkelaarsconferentie.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

mosconeApple is begonnen met het plaatsen van reclamebanners in het Moscone Center in San Francisco. Vanaf 11 juni gaat daar de Worldwide Developers Conference van start. De slogan van dit jaar luidt: ‘Where great ideas go on to do great things.’ Op de banners zijn allerlei appicoontjes te zien, die samen het Apple-logo vormen. Dit was ook al te zien op de uitnodiging voor WWDC 2012.

Vanaf maandag gaat het circus van start: er is dan om 10:00 uur plaatselijke tijd een keynote, gevolgd door meerdere dagen met technische sessies en workshops. Afreizen naar San Francisco heeft geen zin meer: de kaartjes waren binnen twee uur uitverkocht. Wat nieuwe producten betreft valt er veel te verwachten. Apple heeft dit voorjaar relatief weinig nieuws aangekondigd. Naast nieuws over OS X Mountain Lion en iOS 6 zou er gesproken kunnen worden over nieuwe plannen rond de Apple TV, een vernieuwing van de Mac Pro-lijn en nieuwe iMacs en MacBook Pro’s.

wwdc 2012

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 juni 2012, 20:45
Categorieën Apple, Round-up
Onderwerpen apple, wwdc 2012, wwdc 2014 uitgelicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.