Apple blokkeert toegang tot Cydia in Apple Store

In de Apple Store is het niet toegestaan om de website van Cydia te openen. Mensen die het toch proberen komen op de website van Apple terecht.

cydia apple storeApple ziet niet graag dat mensen hun iPhone jailbreaken. Wat ze er thuis mee doen, daar heeft Apple geen controle meer over, maar één ding kunnen ze wel: tegenhouden dat mensen in de Apple Store informatie van Cydia opzoeken. Ga je via het Wi-Fi-netwerk in de Apple Store naar de Cydia-app of -website (http://cydia.saurik.com/), dan blijk je te worden omgeleid naar de website van Apple zelf. Apple laat zo op subtiele wijze weten dat je in de gaten wordt gehouden.


Het tweede deel van dit artikel (over een onofficiële tethered jailbreakmethode) is verwijderd om verwarring te voorkomen.

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de eigen winkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores en België één, maar wereldwijd gaat het om honderden locaties. Ook heeft Apple de online Apple Store. Waar vind je de officiële Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 39 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.