Vreemde kleurafwijkingen bij sommige video’s van iPad 2-camera

De camera van de iPad 2 blijkt bij het maken van video's vreemde kleurafwijkingen te vertonen. De kleurafwijkingen treden snel op en zijn ook weer snel verdwenen.

video ipad 2Een handvol gebruikers meldt problemen met de camera van de iPad 2. Ze hebben problemen met kleuren in video’s, waarbij onduidelijk is of het probleem met hardware of software te maken heeft. Ook na de update naar iOS 4.3.1 zou het probleem blijven bestaan. In onderstaande video is te zien hoe de effecten optreden, bij een opname in een autowasstraat.

Bij 00:35, 01:19 en 02:08 is te zien dat de effecten optreden.

Dit is de volledige video:

En in de hieronder getoonde video wordt het versneld afgespeeld:

Ook bij gebruik van FaceTime komt het voor, zowel bij de camera aan de voor- als aan de achterzijde. Het maken van een screenshot ervan is bijna onmogelijk, omdat het effect ook snel weer weg is. Momenteel lijkt het erop dat het probleem nog niet wijdverbreid is. Een van de mogelijkheden is, dat slechts een kleine partij iPads erdoor is getroffen.

Mocht je ook last hebben van deze camera-effecten bij het filmen met de iPad 2, dan horen we dat natuurlijk graag in de reacties. Naast dit probleem melden gebruikers ook nog steeds problemen met bleeding van licht langs de randen van het scherm, waar we eerder over schreven.

ipad camera

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 maart 2011, 21:35
Categorie Achtergrond
Onderwerpen camera, ervaringen, ipad 2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.