Reacties voor: ‘Apple bezet vliegtuigen naar de Verenigde Staten met nieuwe iPad’

MacRumors schrijft dat Apple vliegtuigen naar de Verenigde Staten bezet houdt met de nieuwe iPad. Deze zal naar alle waarschijnlijkheid op woensdag 7 maart onthuld worden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Kan me bijna niet voorstellen dat de iPad per lucht verzonden worden? Gewoon met vrachtschepen toch zeker?

  2. Een bekende tactiek van Apple.

    Ik weet niet meer welk product, maar ze hebben een tijdje lang al het vliegverkeer opgekocht zodat een concurrent z’n producten niet kon verschepen..

  3. @Patrick:

    nee weet je hoeland een boot er over doet om naar de vs te varen ? en hoeland een vliegtuig er over doet ?

  4. Al die geruchten zijn zinloos. Morgen weten we het. Gewoon even wachten. Geruchten plaatsen is een manier om goedkoop content te hebben op websites. Geruchten zijn geen informatie.

  5. Vrachtschepen… Dat duurt een weekje of 8?
    Denk je dat Apple het gaat riskeren om die dingen die af zijn in een container te stoppen en hopen dat iedereen 8 weken zijn mond kan houden? Nu is er veel minder tijd om roddels naar buiten te brengen. En je kan al zien hoeveel er nu al is. Laat staan als ze 8 weken op zijn dobberen.

  6. @Patrick:

    vliegtuigen kan ook speciale voor de vracht

  7. Tuurlijk per luchtvracht. Per zee is de transittijd veelste lang.

  8. Qua kosten valt het wel mee met luchtvracht. betaal je per kg, zeg rond de 2 euro per kg. Dus reken maar uit…. genoeg winst over voor apple.
    En het staat uiterlijk de volgende dag op de bestemming.

  9. Hopelijk stuurt apple ook een paar vliegtuigen naar belgie en nederland 🙂

  10. Origineel geplaatst door Jordy
    Vrachtschepen… Dat duurt een weekje of 8?

    Een dag of 10-12 is meer in de goede richting… niet overdrijven.

  11. Origineel geplaatst door fatboysmart
    Origineel geplaatst door JordyVrachtschepen… Dat duurt een weekje of 8?Een dag of 10-12 is meer in de goede richting… niet overdrijven.

    10-12 dagen is onmogelijk. Het zal eerder rond de 30 liggen, tenminste als het naar de westkust van de USA is ( vanuit china). Oostkust zal nog een stuk langer duren

  12. @Patrick:

    Als je een iMac of iPad o.i.d. besteld bij de Store komt hij per vliegtuig.

  13. Volgens Corning (Gorilla Glass) duurt het 35 dagen per boot en is vliegen tien keer zo duur als varen.

    bron: http://9to5mac.com/2012/03/02/apple-acknowledges-use-of-corning-gorilla-glass-on-iphone-means-gorilla-glass-2-likely-for-iphone-5/

  14. Denk vanuit klantperspectief (dus jezelf): als jij een iPad hebt besteld en je weet dat deze een dag later geproduceerd is, heb je er dan 30 dagen transport over zee voor over of moet hij dan maar met het eerste de beste vliegtuig mee ?
    Zo denkt Apple dus ook…

  15. @Sjefke:
    Klopt natuurlijk niet helemaal chef. Ik denk dat er maar een fractie van de electronica per luchtvracht wordt verzonden. Apple had tenslotte ook de productie 8 weken eerder kunnen opstarten.. Dan had het gewoon per containerschip verzonden kunnen worden.

  16. @Patrick:
    ga daar maar niet vanuit. heb ooit eens ergens gelezen dat 95 van de elektronica per vliegtuig gaat, je moet aan kleding en grote dingen denken die per boot gaan. werk op de haven van Hamburg.

  17. @Jordy:

    China USA is geen 8 weken man, ja, als je via kaap hoorn naar NY gaat varen, dan misschien.

    Beetje gezocht en gerekend, maar vanuit China naar Amerika (west) duurt, afhankelijk van de boot, idd een dag of 10-15. Meestal duurt het dan ook nog even voordat de inhoud van de boot en door de douane is. Alles bij elkaar een dag of 20. Nadeel is dan dat alle iPad’s in San Diego of San Francisco (of Portland etc) staan en nog per vrachtwagen of vliegtuig verder moeten worden vervoerd. Transport per vliegtuig lijkt iets logischer als het om kleine electronica gaat.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.