Reacties voor: Gerucht: ‘Apple onthult betaalde podcastdienst tijdens april-event’

Apple kondigt volgens een insider aanstaande dinsdag tijdens het event een betaalde podcastdienst aan. Apple zet de laatste jaren steeds meer in op betaalde diensten.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Betalen voor podcasts.. Joe 🤣

  2. Ik ga zeker niet voor een Podcasts abonnement betalen, wellicht wel eenmalig voor een goeie Podcast app. Laatste jaren vind ik de Apple Podcast app op de iPhone erg achteruit gegaan qua snelheid en gebruikersvriendelijkheid, het blijft gewoon een veredelde RSS lezer (hyperlinks naar podcasts op het internet). Wellicht dat Apple het Spotify model gaat overnemen? De Spotify app werkt bij mij iets prettiger dan de standaard Apple Podcasts app, alhoewel ik podcasts het liefst los in een aparte app zou willen zien.

  3. Ik heb eerder het vermoeden dat er een nieuwe podcast-app aan Apple One toegevoegd gaat worden. Daarmee bereiken ze dan in één keer een enorme groep betalende gebruikers en kan het nog enigszins succesvol worden. Een standalone app voor betaalde podcasts zal in mijn ogen falen, maar wie ben ik?

  4. @Michel: Nee precies, waarom zou je betalen voor iets waar mensen tijd/moeite/energie/resources hebben ingestoken, doe normaal!
    Dit is precies de mentaliteit waarom de AppStore vol met gratis troep staat met in App aankopen.
    Draai het eens om! Je zou zelf maar iets maken wat je op de markt wil zetten, wil je dan ook niet beloond worden voor de moeite die je erin steekt?

  5. @Phthisicus: Voor een goeie app wil ik best betalen, zelfde als voor premium kwaliteit muziek streamen, heb ik ook best een beetje geld voor over.
    Dingen waar ik niet voor ga betalen zijn dus onder andere podcasts, maar ook (algemeen) nieuws en dergelijke.

  6. Ik gebruik voor podcasts al jaren de app pocket casts. Ideale app voor mij.
    Weet nog niet zo goed wat ik me moet voorstellen bij de betaalde dienst van Apple voor podcasts. Je kan tenslotte al patreon worden per podcast vaak en de betaalde afleveringen luisteren van die specifieke podcast.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.