Reacties voor: ‘Apple bestelt recordaantal van 80 miljoen iPhones 4,7-inch en 5,5-inch’

Apple gaat 80 miljoen nieuwe iPhones maken met 4,7-inch en 5,5-inch scherm. Dat blijkt volgens WSJ uit bestellingen bij toeleveranciers.

Reacties: 11 reacties

  1. Haha Samsung heeft deze keer nog gelijk ook. Apple heeft zich enorm verzet tegen de grotere schermen. Moet met 1 hand te bedienen zijn etc etc … Je ziet wie deze strijd dus verloren heeft!

    Wat ik opvallend vind: 2 jaar geleden hoorde ik iedere Apple fanaat klagen over die grotere schermen (ik ook). Terwijl vele onder ons het stiekem wel mooier vonden. En nu hoor ik iedereen, geweldig die 4.7 en 5.5 inch. Apple loopt behoorlijk achter de feiten aan wat dat betreft.

    Maar Apple is Apple en pakt dit geheel op eigen wijze aan en dat kan ik nog steeds enorm waarderen in dat bedrijf. Ben benieuwd hoe de iphone 6 gaat worden!

  2. Daar heb je gelijk!
    Ik moest in begin niet hebben van grotere schermen en vond 3.5″ ideaal. Heb zelf nooit de 5/5S willen kopen daarom.

    Maar inderdaad, het idee van een 4.7″ begin ik werkelijk een leuk vooruitzicht te worden. Raar maar waar.

  3. ik zou wel intresse hebben in de iphone6 grijze met grote scherm, weet iemand vanaf wanneer hij leverbaar is of wanneer de bestelling ronde is???????????

  4. @edwin: Waarschijnlijk ligt hij rond 20 september in de eerste golf landen en ongeveer een maand later bij de 2e golf landen waar Nederland toe behoort. Dan zou je hem het beste kunnen halen in de winkel zelf, als de leveringstijden hetzelfde zijn bij apple als vorig jaar. (10 november gemiddeld)

    Maar er zijn ook meer iphones besteld volgends de geruchten dus wie weet eerder.

    Alles hierboven zijn geruchten dus geen feiten*

  5. Wordt weer een gekken huiss in september

  6. Ik heb die reclame video van Samsung bekeken en als je die ziet is er des te meer reden om een iPhone aan te schaffen naast die grote lelijke plastic plak!

  7. ik hoop op de iphone6 in het oude formaat…

    afz. 1-armige bandiet

  8. Ik zie zo’n groot scherm eerlijk gezegd niet zitten. Als Apple nou ook nog een 4-inch iPhone 6 zou gaan uitbrengen, dan zou het een ander verhaal zijn. Wordt dan waarschijnlijk toch een 5s voor mij (nu een 4s-bezitter). 😛

    Tenzij Apple natuurlijk met iets komt dat ervoor moet zorgen dat het toestel toch nog fatsoenlijk te bedienen is voor mensen die geen monsterhanden hebben. xD

  9. Ja apple loopt al 2 jaar achter de feiten aan en ik had eigenlijk mijn keuze al gemaakt om naar groter scherm v samsung over te stappen…. Gelukkig zijn ze bij apple ook wakker geworden en kan ik begin Oktober mijn apple Koelkast scherm gaan bekijken GO GO GO…!!!!!!!

  10. Samsung vergeet 1 ding een iPhone 5 is altijd nog beter werken dan een grote gsm van hun met een slechte OS

  11. Origineel geplaatst door marcel
    ik hoop op de iphone6 in het oude formaat…
    afz. 1-armige bandiet

    gebeurt toch niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.