Reacties voor: ‘Apple benadert grote fabrikant van TV-schermen’

Apple zou een grote Aziatische fabrikant van tv-schermen hebben benaderd voor componenten. Dat zegt analist Gene Munster van Piper Jaffray. Apple had het bedrijf benaderd om te praten over televisieschermen. Er zijn steeds meer geruchten dat Apple aan een eigen TV werkt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 19 reacties

  1. Nooit geen tv gehad sinds ik op mezelf woon. Zou het er dan nu van komen?

  2. IK WIL IK WIL IK WIL ! !
    (heerlijk moet dat zijn voor Apple dat niemand weet wat het wordt, hoe het wordt etc en dat toch veel mensen hem al willen)

  3. Lcd schermen verkoop je nooit. Ben verkoper bij samsung. Mensen vallen voor samsung vanwege design en het prachtige led kwaliteit

  4. Origineel geplaatst door Tom
    Lcd schermen verkoop je nooit. Ben verkoper bij samsung. Mensen vallen voor samsung vanwege design en het prachtige led kwaliteit

    En laat dit nu net de slechtste kant van Apple zijn… (hele diepe zucht)!

  5. Haha inderdaad.. Apple doet niet aan design, dus niemand gaat het kopen lol!!
    Maar dacht inmiddels wel dat de Apple iTV al klaar zou zijn. Dit bericht klinkt alsof het allemaal nog in de verkennende fase zit.

  6. Het is te hopen dat Apple zich niet verhikt in de kwaliteit van de beschikbare techniek. Samsung wordt veel verkocht maar de beeldkwaliteit is bedroevend. (nog los gezien van de vele lcd pannels die binnen de garantie vervangen moeten worden) Zag vandaag op de beurs in Amsterdam professionele lcd displays van o.m. Planar, LG en Samsung. De Samsung displays waren dramatisch slechter dan de twee andere merken. Apple had beter de lijn van Philips kunnen overnemen. Met name de 3D TV’s, deze zijn wel veel duurder dan de Samsung, maar hebben een beeldkwaliteit die mijlenver boven die van Samsung, Sony etc. zit. LG heeft de Philips lijn overgenomen, als LG de techniek van Philips toepast dan hoop ik dat Apple voor LG kiest. Dat de professionele LG display’s zich kunnen meten aan een merk als Planar, geeft de indruk dat LG inderdaad de Philips techniek toepast. Apple heeft een naam te verliezen als het om kwaliteit gaat, en dan blijft er maar weinig keuze over op LCD display techniek.

  7. @Tom: Beetje jammer dat je als verkoper niet weet waar je het over hebt. Beeldschermen met LED backlighting zijn OOK LCD schermen! De LED kwaliteit waar je het dus over hebt heeft alleen betrekking op de achtergrondverlichting. Volgens mij hebben tegenwoordig alle Apple beeldschermen LED ipv CCFL backlighting.

  8. Origineel geplaatst door Tom
    Lcd schermen verkoop je nooit. Ben verkoper bij samsung. Mensen vallen voor samsung vanwege design en het prachtige led kwaliteit

    Je kan beter iets anders gaan verkopen Tom. Je lijkt er niet echt verstand van te hebben.

  9. Maar wat zou zo’n scherm bieden wat het Apple prijskaartje zou rechtvaardigen? Uiteraard ingebouwde apple tv. Maar wat nog meer?

  10. @Tom: En kom op, hoe goed kennen we Apple nu. Reken maar dat beeldkwaliteit en design goed op orde zullen zijn. De prijs daarentegen 🙂

  11. @Colonel Sanders: Wat hebben die duurdere Samsung TV’s, die tussen 3 en 4000 euro kosten, dan meer te bieden ?
    Er is nog geen enkel feit over die zogenaamde iTV gekend en je bent er al over aan het zagen dat het prijskaartje niet gerechtvaardigd zou zijn. Als hij er komt, ben ik er in elk geval van overtuigd dat het zeer zeker een duurzaam stuk technologie zal zijn. Op dat vlak heeft Apple mij nog nooit bedrogen, daar heb ik dan desnoods wel iets meer voor over.

  12. We weten ondertussen toch dat apple met iets gaat komen wat boven de rest uitsteekt. Dus standaard oplossingen van leveranciers zijn niet van toepassing! Ze zoeken of creëren wat beters

  13. @Marcooo: Wat? Apple doet niet aan design? Apple draait om design dat is waar je voor betaald wanneer je een Apple product koopt. Het enige wat Apple doet is hun producten veel op elkaar laten lijken wat een goed punt is.

  14. Ik ben benieuwd of de Apple iTV flash zal ondersteunen.

    Aangezien Apple dit op de ipad en iphone niet toestaat.

    Mijn popcorn hour mediatank maakt gebruikt van een flash-based UI.

  15. Origineel geplaatst door Leonk
    Ik ben benieuwd of de Apple iTV flash zal ondersteunen.Aangezien Apple dit op de ipad en iphone niet toestaat.Mijn popcorn hour mediatank maakt gebruikt van een flash-based UI.

    Oke.. Dit slaat echt als een lul op een koektrommel.

    Tuurlijk gaat Apple geen flash op de “iTV” ondersteunen. Flash bloedt langzaam aan dood. Zelf verwacht ik dat het niet veel meer zal worden dan de Apple TV.

  16. @Casper: Ik denk dat hij dat sarcastisch bedoelde als reactie op Tom..

  17. misschien iets al Kinect wat microsoft heeft vr xbox in de tv kan je alles draadloos bedienen miss lijkt me tof 😛
    maar dan home cinema set dan?
    of moet ik daar voor bij Bose zijn xD

  18. @Tom: Tom, ga tandenborstels verkopen want jij snapt er echt helemaal niets van.

  19. Arme @Tom…
    Maare, ontopic: ik ben benieuwd waar deze heisa toe gaat leiden. Ben benieuwd of er werkelijk een TV te verwachten valt. Vermoedelijk wordt dit dan ook gebracht als, “we hebben iets revolutionairs”, gevolgd door dat gigantische presentatie vermogen en dan afsluitend met “we hebben de tv opnieuw uitgevonden”.

    Evengoed ben ik erg benieuwd en als t wat is gaat m’n Apple verzameling wederom worden aangevuld.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.