Zeppelin: vervang je iPhone-providerlogo door een icoon (jailbreak)

De jailbreaktweak Zeppelin maakt het mogelijk om je provider in de statusbalk van je iPhone te vervangen met een icoontje van Android, Batman, Zelda of Superman. Hierdoor heb je iets meer ruimte in je statusbalk.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Zeppelin provider icoonDe jailbreaktweak Zeppelin maakt het mogelijk om de naam van je provider linksboven in het scherm te vervangen door een icoontje. Door bijvoorbeeld het Batman-logo of het Android-robotje (gewaagd!) links bovenin te zetten verberg je de naam van jouw provider en heb je ook iets meer ruimte in de statusbalk van je iPhone. Zeppelin bevat elf verschillende iconen, die allemaal gekleurd zijn om goed bij de rest van de statusbalk passen.

Eenmaal geïnstalleerd voegt Zeppelin een nieuwe optie toe aan het instellingenscherm van je iPhone. Vanaf daar geef je aan welk icoon je precies wil gebruiken en kun je het gebruik van het icoon aan of uitzetten. Heb je eenmaal je keuze gemaakt, dan moet je eerst een respring uitvoeren om het logo linksboven in de statusbalk te tonen.

Je kunt bij Zeppelin kiezen uit iconen van Android, Aperture Science, Assassin’s Creed, Batman, Beats by dre, Blue Cloud, Infiniti, Pac-Man, Space Invaders, Superman en de Triforce.

Het is al langer mogelijk om de providertekst op een gejailbreakte iPhone aan te passen, met bijvoorbeeld de tweak Fake Provider. Hierin kun je alleen niet gebruik maken van de bovenstaande elf iconen.

Zeppelin is gratis verkrijgbaar via de Modmyi repo

Bron: Modmyi

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 17:33
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, provider, zeppelin

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.