Reacties voor: Apple brengt App Store-klassiekers naar Apple Arcade

Monument Valley, Fruit Ninja en meer
Apple heeft een flinke uitbreiding van Apple Arcade aangekondigd. Onder de noemer App Store Greats en Timeless Classics zijn diverse bekende games binnen de dienst speelbaar.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Apple Arcade tijdje gehad, voor mij niet echt spectaculair. Veel slaapverwekkende spelletjes. Sommige games zagen er best leuk uit, maar ontbrak de gameplay gewoon.
    Omdat een game simulator in de AppStore nog steeds niet is toegestaan zouden ze deze categorie in Apple Arcade kunnen toevoegen. Echte klassiekers terug van de c64, Amiga etc.

  2. Ik ben erg blij met Apple Arcade. Bij ons is het onderdeel van Apple One. Beneath a steel sky is een juweeltje er zitten best mooie games tussen. Goed dat er nog wat games bij komen. Het gamen op mijn iPhone 12, Mac en AppleTv en het overal kunnen oppakken waar je gebleven bent is erg tof! Onze Xbox Gamepass verslaat het nog niet maar het is een prima product voor de prijs.

  3. Sinds ik gamepass heb van Xbox voor 90€ voor drie jaar heb ik arcade vaarwel gezegd. Weinig content of veel van hetzelfde, geen triple AAA games en geen aankondigen van game developments. Ik koop dan liever evt een game in de AppStore maar verder heeft Xbox dit echt gewonnen deze slag zover.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.