Reacties voor: Apple Arcade haalt mijlpaal van 100 games: speel jij nog?

6 nieuwe games toegevoegd
Met de nieuwe app UFO on Tape: First Contact heeft Apple een mijlpaal gehaald. Er staan nu 100 games in Apple Arcade. Deze week zijn er zes nieuwe games bijgekomen, waaronder de game Guildlings, van de makers van Threes.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Vind het spelaanbod niks voor mij. Later nog maar eens proberen.

  2. Ik ben er nog niet eens aan begonnen, ik geen spelletjes op mijn telefoon.
    Ik vind niet fijn spelen touchscreen spellen, daarbij speel ik liever op ps4 groot scherm veel fijner.

  3. Nee ik zie het niet als meerwaarde. Apple zou een slag slaan als ze games als call of duty assassin creed ect. uit kunnen brengen op de Apple TV icm dit abonnement met het huidige bedrag. Anders voelt het voor veel mensen denk ik teveel aan als indie games waarvan er nog 100 varianten in de de AppStore te vinden zijn.

  4. Ik heb opgezegd.. voor een betaalde game service verwacht ik meer. Denk aan online games bijvoorbeeld. Vrienden lijsten.. een beetje gamecenter 2.0 zeg maar. Wat ik erg merk is dat de games die er op te spelen zijn een stuk minder competitief zijn. Je hebt natuurlijk nu geen betaalde zooi. Maar die games zijn wel erg leuk! Een clash of clans zonder pay to win zou fantastisch zijn bijvoorbeeld.

  5. Nee absoluut niet mijn ding op ipad iphone spelletjes spelen
    Aanbod ook niks

  6. Noem mij maar asociaal, maar ik speel liever dan op social media rond te hangen. Dus ja we blijven Arcade voorlopig gebruiken, nog niet uitgekeken en de prijs is goed te doen voor het hele gezin, er is geen verborgen reclame en in-app aankopen. Voor mensen zonder ps4 en xbox is dit een leuke alternatief.

  7. Hmm… ik speel dagelijks op m’n iPad of iPhone (Xbox controller). Goed aanbod aan games.

    Niet geschikt als je GTA 5 of GOD achtingen games wilt spelen. Maar dat is niet de doelgroep. Voor degene die begrijpen wat Apple “Arcade” is, is het een prima dienst met goede games.

  8. Ik ben er nog niet aan begonnen. Het probleem is dat ik te weinig tijd heb en ik heb al een enorme collectie premium games heb die ik nog moet spelen.

    Ik wacht dus wel even totdat ik wat meer tijd beschikbaar heb of totdat er een spel voorbij komt wat ik echt perse wil spelen.

  9. Nee, ik ben al lang niet zo’n gamer meer. Nooit echt geweest eigenlijk, dus betalen voor een game-service zou ik ook niet doen. Enige dat ik doe is woordspelletjes als Ruzzle en Wordfeud af en toe. En het Harry Potter spel doe ik af en toe, omdat ik een Harry Potter fan ben.

    M’n zonen spelen andere spellen als FIFA 20 en grote schiet- en oorlogsspellen op de PlayStation. Met elkaar (ook vaak online) en met mensen in andere landen. Hoewel de moderne retrospellen van de Nintendo Switch ineens ook heel populair zijn bij jongens van boven de 20, die als kind de originele spelletjes ook speelden.

  10. Games spelen op de iPhone of iPad vind ik zelf een beetje onzin, als je nagaat dat sommige games al bijna niet meer goed te spelen zijn op de PC of PS4 is het onbegonnen werk om over een scherm heen te wrijven.
    Daarbij is het aanbod van games niet echt mijn smaak en meer van de kids generatie.
    Ik vraag mij af of dit echt een succes gaat worden eigenlijk. Zelf denk ik dat dit soort game diensten op een Xbox of PlayStation meer succes zullen hebben.
    Goed gamen doe je per slot van rekening alleen met een goede controler.


  11. Goed gamen doe je per slot van rekening alleen met een goede controler.

    Deels eens, echter dat kan tegenwoordig ook met Apple. Controllers van Xbox en PS4 kunnen worden gekoppeld aan AppleTV, iPhone/iPad en Mac. Huisgenoot speelt veel met Nimbus, wat ook erg prettig is. Maar er zitten spellen bij die erg leuk zijn, waar je niet perse controller bij nodig hebt.

    Ik denk echter niet dat Apple het terrein van PS4 en Xbox wilde veroveren, maar gewoon dergelijke diensten wilt aanbieden. Maar de een is de ander niet, ieder zijn meug dus. Om het helemaal te afkraken vind ik te ver gaan.

  12. Dit moet toch haast wel floppen. Dit wil ik ook geen volwaardige games noemen. Streamingdiensten zoals google stadia waar je triple A titels zonder console op kan spelen is de toekomst. Laat eerst apple maar komen met games als Call of duty, red dead redemption etc.

  13. Als casual speler kan ik indie games wel waarderen. Ik heb niets met dr bekende grote games die anderen hier al noemden. Ik hoop dat dergelijke games juist wegblijven van het Apple game systeem of er alleen in kunnen komen met een meerprijs. Ben wel benieuwd of apple later met in-app aankopen gaat komen.

  14. Voor mij geen abonnementen, in welke vorm dan ook. Abonneerden kan altijd, opzeggen is meestal andere koek.
    Ik zou het ook appreciëren, mocht men in de kop van de aanbieding van apps vermelden dat een app met een abonnement is. Meestal moet je de hele reutemeteut lezen, voor je erachter komt. Kortom voor mij abonnementen
    No way. Met vriendelijke groeten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.