UFO on Tape

Apple Arcade haalt mijlpaal van 100 games: speel jij nog?

6 nieuwe games toegevoegd
Met de nieuwe app UFO on Tape: First Contact heeft Apple een mijlpaal gehaald. Er staan nu 100 games in Apple Arcade. Deze week zijn er zes nieuwe games bijgekomen, waaronder de game Guildlings, van de makers van Threes.

100 games bij Apple Arcade

Alle ruim 100 games zijn gratis te spelen als je abonnee bent van Apple Arcade, de spelletjesdienst van Apple. Je betaalt €4,99 per maand voor het hele gezin en hebt niet te maken met in-app aankopen of reclames. Je kunt het op de iPhone, iPad, Mac en Apple TV-gebruiken, al heb je op de Mac en Apple TV wel een stuk minder keuze. Op iPhone en iPad is de collectie het grootst. Daar is dan ook de mijlpaal van 100 games nu gehaald. Uiteraard vragen wij ons af: speel jij het nog?

Je kunt de poll ook invullen via deze link


Dit zijn de games die nu zijn toegevoegd.

100e game: UFO on Tape: First Contact

De actiegame UFO on Tape: First Contact heeft de eer om als 100ste game de geschiedenisboeken in te gaan. Wat zou je doen als er een echte UFO opduikt? Wegrennen? Deze game is de opvolger van een eerdere game uit 2010 waarmee je een adembenemende reis door landschappen meemaakt, terwijl je jaagt op buitenaardse wezens.

UFO on Tape

Guildlings

Guildlings is van de makers van Threes, het bekende cijferspel dat in 2014 een grote hit was en daarna vaak is nageaapt. Of dat met Guildlings ook gaat gebeuren is nog maar de vraag. Deze game is in ieder geval heel anders. Je gaat in de zomer met je beste vrienden op avontuur. Tijdens je zoektocht moet je door donkere gangen klauteren om een mystieke tempel te bereiken. Onderweg kom je goblins, geesten en meer tegen terwijl je de wereld probeert te redden.

Sociable Soccer

In deze game moet je een team voetballer samenstellen, waarbij je kunt kiezen uit 25.000 spelerkaarten van 1.000 internationale teams. In de multiplayer-modus kun je tegen elkaar spelen en in een 60-uurs-campagne beleven hoe het er in de wereld van voetbal aan toe gaat.

Sociable Soccer

Discolored

De avonturengame Discolored draait om een verlaten restaurant, midden in de woestijn die volgens berichten van de lokale inwoners alle kleuren kwijt is. Je komt terecht in een twee uren durend surrealistisch puzzel-avontuur in een troosteloze omgeving. Je moet de kleuren weer terugbrengen en ontdekken wat er mis is gegaan en hoe je het kunt oplossen. Je moet raadsels oplossen en hints vinden. Zo duik je steeds dieper in de wereld van deze wonderbaarlijke plek.

Marble It Up: Mayhem!

Dit is een vrolijke, stuiterende game waarbij je je knikker door tientallen levels moet loodsen door te rollen, springen en de physics te gebruiken. De game bevat psychedelische werelden vol duizelingwekkende levels en dynamische power-ups. In elk level is het weer de kunst om zo snel mogelijk de finish te bereiken, daartoe aangespoord door scoreborden, races tegen je eigen ‘ghost’ en vele beloningen. Voor je het weet rol je als een meester.

Takeshi und Hiroshi

Takeshi en Hiroshi combineert een rollenspel met poppenanimatie. Het gaat om de dagelijkse beslommeringen van twee broers. De 14-jarige Takeshi is van plan om de beste gamedesigner te worden en maakt keer op keer een nieuw spelonderdeel voor zijn ziekelijke kleinere broertje Hiroshi. Omdat het spel nog niet af is moet hij veel improviseren en sommige onderdelen van het spel zelf spelen. Hij moet beslissen wanneer welk monster optreedt en loopt tegen uitdagingen aan, als de game steeds moeilijker wordt. Lukt het Takeshi om de game te programmeren?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.