Reacties voor: Apple in 2017: deze 12 dingen kunnen we verwachten

2017 wordt een bijzonder jaar voor Apple: een nieuw hoofdkantoor, 10 jaar iPhone maar vooral: gebruikers die reikhalzend uitkijken naar mooie, nieuwe producten. Wat kunnen we dit jaar van Apple verwachten?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 20 reacties

  1. Als je #1 maar lang genoeg blijft herhalen krijg je natuurlijk vanzelf gelijk. Apple gaat met geen mogelijkheid zoveel nieuwe functionaliteiten in één keer in een nieuwe telefoon doen. Daarmee moet je de opvolgende generatie weer wat nieuws bedenken.

  2. Mooi stuk Gonny. Kijk uit naar het vervolg over 10 jaar iCulture.

  3. Eigenlijk samengevat, meer van hetzelfde. Evolutie ipv revolutie. De lijn is al een aantal jaar dat ze iedere jaar weer de beste iPhone, MacBook of iMac uitbrengen die ze ooit gemaakt hebben.

    Terwijl de producten die ze uitbrengen regelmatig de concurrentie volgen ipv daar op voor lopen.

    Apple heeft m.i. een Satya Nadella (CEO Microsoft) nodig. Iemand die de boel weer eens grondig opschudt voordat ze definitief in slaap vallen bij Apple.

  4. Apple Pay in Nederland?

  5. Het zou leuk zijn dit artikel nog eens aan te kaarten aan het eind van 2017, en te zien wat er daadwerkelijk is terecht gekomen van deze lijst 🙂

    Ik ben bang dat het bitter weinig zal zijn !

  6. Origineel geplaatst door Martin
    Apple Pay in Nederland?

    Tegen die tijd zitten we al met de iPhone 10 😇

  7. De iPad Air heeft ook geen Touch ID (#2) 😉

  8. Leuk om alle verwachtingen even op een rij te zetten en een goed idee van Xeno om ze aan het eind van het jaar nog even te toetsen aan wat er werkelijk is gebeurd. Zelf geloof ik helemaal niet dat Apple tegelijk 2 modellen iPhone 7s én meteen ‘opvolger’ iPhone 8 zal uitbrengen. Dat is heel verwarrend en werkt niet. Als Apple al een jubileummodel zal uitbrengen (dat geloof ik ook niet) dan zal het anders heten, bijvoorbeeld iPhone Pro of iPhone X. Een update van de Apple TV geloof ik niet in. Ik vind het een overbodig apparaat. Bijna alle functies zitten al in elke smart TV of in de kastjes als Horizon box van Ziggo. Het énige dat mij uit m’n stoel krijgt is een échte Apple Smart TV. Dat blijf ik roepen; ik verwacht het eigenlijk niet meer, maar ik vind het een onbegrijpelijke misser van Apple, dat het belangrijkste apparaat op het gebied van media in elk huishouden door Apple gepasseerd wordt. Heel raar, want er zijn veel mogelijkheden te bedenken waarom het prachtig in Apple’s ecosysteem zou passen. Natuurlijk als Smart TV, met fraai TV OS, maar ook als beeldscherm dat naadloos werkt met je iPhone of MacBook, zodat je bijvoorbeeld met een draadloos toetsenbordje op je iPhone documenten typt en lekker op een grote Apple televisie het groot kan zien. En zoveel andere mogelijkheden. Ik denk idd niet dat er een volgende Apple Watch komt. Ik zie geen enkel nut in cameraatje daarop of andere toeters en bellen. Wél inderdaad in belangrijke medische toepassingen, die ook voor sporters belangrijk zijn. Als die (eindelijk) komen heb je pas een echte reden om een Apple Watch te kopen. En graag: wat dunner en/of een moderner/gedurfder model. Ik zit absoluut niet te wachten op een Mac toetsenbord met duur Touch ‘pokemon’ Bar. Ik blijf het onzin vinden. Alleen Touch ID zou handig zijn!

  9. Ik hoop op een siri speaker
    Zou super zijn
    Ik heb nu een amazon echo en werkt super
    Gebruik het de hele dag
    Amazon komt misschien nu met amazon echo met touch screen
    Als apple met een siri speaker komt die KOOP ik dan zeker

  10. Ik hoop dat mijn iPhone nog dark mode krijgt😁🙂🤗

  11. @MacaanZee: ik ben het dit keer weer niet eens met jou over Apple TV, over de rest wel 😉
    We zijn hier heel blij met Apple TV. De internet-smart TV is niet zo fijn en de vraag is: hoelang worden de apps op tv ondersteund, daarom gebruiken we nog “domme” full HD TV icm Apple TV. Bediening van tvOS is erg fijn met games, films en TV. En Apple TV gaat nooit komen, zeggen we al x jaar.

  12. Waarom altijd dat gedoe over de batterij van de watch?
    De mijne (series 2) gaat makkelijk 3/4 dagen mee

  13. Apple slaat een misser als het de verbeteringen bewaart voor een nog duurder premiummodel en de “normale” iPhones ongemoeid laat. Allereerst is de iPhone van zichzelf al een premiumtoestel, dus zou je daarvan mogen verwachten dat het voorop loopt wat betreft technische vernieuwing. Ten tweede zal het grotere formaat van dit superdeluxefantastischdure toestel veel potentiele kopers afschrikken.

  14. Zo’n slimme speaker is leuk, maar eerlijk gezegd vind ik de Apple Watch al geweldig in combinatie met Siri! Gewoon in je pols zeggen dat het licht in de “TV-stand” of “gedimd” moet worden.

  15. Ben benieuwd inderdaad..

    Apple TV is wat mij betreft beter dan al die Horizon, Smart TV meuk.. Ik mis alleen nog de erkenning dat de Apple TV een familie apparaat is. Ik zou een prettige portal / voorscherm handig vinden zodat je je eigen profile kan kiezen.. Handig met kinderen, foto’s, film lijstjes etc.. Mag je koppelen aan Apple ID maar het wisselen tussen die Apple ID’s (Profielen) op een Apple TV mag wel wat meer van deze tijd..

    Veel dingen zijn individueel maar een Apple TV is dat zeker niet…

  16. Ik opteer voor de touchbar op het toetsenbord voor de iMac (met een 27″ scherm.) Ik werk veel met Photoshop en dat lijkt me toch wel heel erg gemakkelijk. Ik heb niet de neiging om de Macbook 13″ of 15″ daarvoor te kopen dus die 200 euro is in mijn optiek niet zo duur. 😜

  17. @Stefan: Dat is exact wat ik ook graag zou zien. Ik ben het beu om K3 tussen mijn metal te krijgen in Apple Music omdat mijn dochter de AppleTV heeft gebruikt.

  18. Origineel geplaatst door Marc
    Zo’n slimme speaker is leuk, maar eerlijk gezegd vind ik de Apple Watch al geweldig in combinatie met Siri! Gewoon in je pols zeggen dat het licht in de “TV-stand” of “gedimd” moet worden.

    Dat is zo
    Maar de amazon echo kan veel meer dan siri
    Hoop dat apple daar wat aan doet
    Vind alexa nu beter

  19. Ik verwacht eerlijk gezegd een Apple tv met vingerafdruk scanner die automatisch inlogt op het bijbehorende account, en eindelijk eens een mogelijkheid om hem als soort iTunes server te kunnen gebruiken (en dus ook streamen naar meerdere AirPlay apparaten tegelijk …) (dat laatste hoop ik dus 🙂
    En de mac eindelijk eens met bredere schermen (21:9) (ook weer meer een persoonlijke wens;) )

  20. @Sandra: Ook ik heb nog steeds mijn ‘domme’ Sony platte LCD tv, met daaraan de Horizon box van Ziggo, met duizend gratis films en heel veel on demand als ik dat wil, 4 programma’s tegelijk opnemen en alle kanalen terugkijken via simpel menu.
    Ook YouTube en Netflix zit erin. Dus dat is aardig smart.
    Maar mijn ‘domme’ tv is 11 jaar oud en gaat een keer kapot. TV’s zónder smart functies zijn niet meer te koop. Dus wat moet ik dan. Een Sony met Android kopen?? Liever niet! Liever een met Apple TV OS, 1000 x liever.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.