Reacties voor: Apple verkocht 15 procent meer iPads, hoe kan dat?

De iPad is terug! Met een groei van 15% is duidelijk dat veel mensen met een oudere iPad zijn overgestapt op de nieuw aangekondigde modellen van dit voorjaar. Waar gaat het naartoe?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Ik heb nog veel vertrouwen in de iPad en de iPad Pro als laptopvervanger en als tekentablet. Ik heb zelf net een nieuwe iPad Pro 12.9 2017 gekocht en ik gebruik hem met de Apple Pencil. Wat een geweldig apparaat!

  2. Misschien zijn het klanten die na lange tijd terugkeren? Mijn eerste Apple ervaring was de iPad 1 en iPhone 3G. Enorme rotdingen die met iedere update alleen maar trager en trager werden. En het OS was bij lancering al gedateerd en miste functies. Dus jaren niks meer met Apple gehad tot aan vorig jaar.

    Ik moest kunnen testen met een Safari browser dus kocht een iPad mini. Ik ontdekte dat IOS een stuk volwassener geworden was en werd weer enthousiast. Ik zag dat een hoop functies die ik mistte er in zaten, en stiekem werd ik een beetje verliefd op Siri.

    Inmiddels ben ik volledig over op Apple en heb zelfs m’n Windows laptop de deur uit gedaan en vervangen voor een Macbook Pro omdat het allemaal zo ontzettend lekker samenwerkt.

    Zou het kunnen dat mensen uit de iPad 1 tijd Apple aan het herontdekken zijn?

  3. @Eduard: dit kan best inderdaad :p mijn schoonouders hebben de uiteindelijk ook de stap gemaakt om van de ipad 2 over te gaan naar een nieuwste versie

  4. Ik denk dat IOS 11 dadelijk toch ook weer een boost gaat geven aan de iPads. Het OS wordt een stuk gebruiksvriendelijker en volwassen. Alleen het heeft wel weer wat snellere hardware nodig.

  5. Zelf ga ik de Ipad mini en eerste Ipad air vervangen en ik zal vast niet de enige zijn. Vooral de air is super traag geworden. Toch bizar want bij de release was zijn kracht zo byzonder.

  6. Heb mijn air ook geruild voor de nieuwe iPad. Voor die prijs heb je een goede tablet die zeker nog een aantal jaren mee gaat.

  7. Ik heb zelf idd de iPad Air 2 geüpgraded naar een 10.5″ iPad Pro en het zou me niet verbazen dat er meerdere mensen zijn geweest die een dergelijke upgrade uitgevoerd hebben.

  8. Sinds 2014? Dan kan kloppen…afschrijving ongeveer in 3 jaar. Sinds afgelopen jaar? Uhmmm…logisch door het uitbrengen van een “goedkopere” iPad. Sorry, maar ik zie het 😳 effect niet. Das logisch! 😉

  9. Ik ben gestart in het iPad era met de iPad 1. Met de komst van de iPad mini was mijn iPad 1 enorm traag en had ik niet genoeg geld voor een volwaardige iPad, dus toen overgestapt op de Mini 1. Die werd trager en met de komst van de iPhone 6+ de mini jarenlang in een kast gelegd.

    Met de komst van de iPad 10.5 met beter scherm, kleinere bezels, geweldige processor en iOS 11 met verbeterde multi-tasking features heb ik direct na de Keynote deze iPad besteld. Ik had mij voorgenomen nooit meer een iPad te kopen, vanwege mijn Macbook en iPhone +, maar deze iPad 10.5 is écht geweldig. 🙂 Geen vervanger, maar zeker fijn tussendoor.

  10. Na mijn 1e gen iPad (uit usa) en mijn iPad mini 1 wil ik nu ook een nieuwe. Hopelijk ergens dit jaar nog de financiën om een 10,5 pro te halen (had liever een nieuwe mini gehad, maarja), maar wil ook de nieuwe iPhone dus nog even bekijken allemaal.

  11. @Monique:

    iPad air 1 doet het bij mij nog meer dan prima, Netflix doet het, internetten kan ik er mee, spelletjes doen prima nog.

    Ik zie nog geen reden voor vervanging, hij doet het allemaal nog met de laatste iOS versie.

  12. Ik zal wel een van de Weinige zijn maar ok gebruik nog steeds een iPad 2. Dit werkt prima,ik gebruik hem alleen voor browsen en YouTube. 🙂 ik heb niks echt het gevoel dat ik iets mis want gamen doe ik toch niet.

  13. Ook nog zeer tevreden over mijn iPad3. Lijkt niet kapot te krijgen, zelfs na jarenlang intensief gebruik door mijn 2 dochters.

  14. Ik vind die iPad (de nieuwste, 2017) weinig verheffend tov. de Air 2 dus heb voor €275 op Marktplaats nog snel een 32Gb Air 2 met het goede scherm gekocht.
    Bin de MediaMarkt waren ze al op.

  15. Overigens bracht Apple dit voorjaar ook nog een vernieuwde versie van de iPad mini 4 met meer opslag uit, die misschien ook wat overstappers heeft getrokken.

    Meer opslag??? Meer dan wát? 128GB is heel gewoon voor de iPad mini hoor, al sinds de 2e editie (toen nog ‘mini retina’ genoemd, later pas omgedoopt tot ‘mini 2’)

    Gevalletje blijmaken met een dooie mus 😢

  16. Origineel geplaatst door Eduard
    Misschien zijn het klanten die na lange tijd terugkeren? Mijn eerste Apple ervaring was de iPad 1 en iPhone 3G. Enorme rotdingen die met iedere update alleen maar trager en trager werden. En het OS was bij lancering al gedateerd en miste functies. Dus jaren niks meer met Apple gehad tot aan vorig jaar.

    Ik moest kunnen testen met een Safari browser dus kocht een iPad mini. Ik ontdekte dat IOS een stuk volwassener geworden was en werd weer enthousiast. Ik zag dat een hoop functies die ik mistte er in zaten, en stiekem werd ik een beetje verliefd op Siri.

    Inmiddels ben ik volledig over op Apple en heb zelfs m’n Windows laptop de deur uit gedaan en vervangen voor een Macbook Pro omdat het allemaal zo ontzettend lekker samenwerkt.

    Zou het kunnen dat mensen uit de iPad 1 tijd Apple aan het herontdekken zijn?

    ?????????????????!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.