Appie-app met vernieuwd design.

Vernieuwde Appie-app heeft overzichtelijker design

Albert Heijn heeft vandaag de vernieuwde versie van Appie uitgebracht. Na een korte testperiode is de app nu voor iedereen beschikbaar. Je vindt in de app onder andere een nieuw design en duidelijkere bonusaanbiedingen.

Nieuw design van Appie

Begin dit jaar begon Albert Heijn met het uitrollen van een vernieuwde Appie-app voor iPhone en iPad. Vanaf vandaag is de update voor iedereen te installeren. De app is overzichtelijker en heeft een persoonlijkere uitstraling dan voorheen. Als je Appie hebt geüpdatet zal het nieuwe design je direct opvallen. Net zoals op hun website heeft de winkelketen in de app afscheid genomen van de bruine accenten in de menubalken. Deze zijn nu wit, wat zorgt voor een strakkere uitstraling. Ben je ingelogd met je account, dan worden je persoonlijke bonusaanbiedingen groot uitgelicht op de hoofdpagina. Met één druk op de knop voeg je de aanbiedingen toe aan je boodschappenlijstje. Verder staat er zoals je van Appie gewend bent een hoop uitgelichte recepten.


Door de hele app heen zijn grote en kleinere designwijzigingen gemaakt die de app allemaal een stukje strakker maken. De iPad-versie van Appie is geoptimaliseerd voor de nieuwste iPad Pro’s en maakt goed gebruik van de beschikbare schermruimte.

Oude en nieuwe Appie app

Vernieuwd bonus-menu

Bij het bonus-menu is de echte grote verandering doorgevoerd. De afbeeldingen zijn nu een stuk groter, zodat het makkelijker is om te kijken hoe het product er precies uitziet. Soms zijn namelijk alleen bepaalde varianten van een product in de bonus, die net een ander etiketje hebben. Daarnaast zie je nu naast de bonusprijs ook de originele prijs, wat in de oude app niet getoond werd.

Soms is een hele rij producten in dezelfde categorie in de bonus, zoals ‘Diverse fruitschalen’. Met de nieuwe update kun je tikken op de categorie om alle producten te bekijken die erin zitten. Voorheen werden alle producten apart in de lijst getoond. Een stukje overzichtelijker dus.

Vernieuwde Appie-app

Albert Heijn-app met veel functies

Albert Heijn heeft in de loop van de jaren allerlei handige functies toegevoegd. Zo kun je in de app zelfscannen en checken of een specifiek product te koop is in jouw favoriete filiaal. Ben je verbonden met het Albert Heijn Wi-Fi-netwerk, dan krijg je ook een kaart van de winkel te zien om je nog sneller een weg te banen door alle gangpaden. De supermarktketen komt ook met een geldloos systeem waar je met je telefoon kunt betalen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.