Reacties voor: App Store bereikt mijlpaal van 20.000 iPhone-applicaties

De App Store groeit als kool: nog maar 3 maanden geleden waren er 10.000 applicaties en nu staat de teller alweer op 20.000 stuks.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 15 reacties

  1. 10000, 20000, 30000… wat maakt het uit. Van de meeste apps hebbe we nog nooit gehoord omdat ze rommel zijn.

    Mooi voorbeeld van kwantiteit vs kwaliteit.

    Van mij mag Apple morgen de AppStore eens goed filteren zodat de shit eruit is (die apps kan je dan via andere kanalen vinden… gratis).

    Terug naar 1000 zou ik zeggen 😛

  2. Mooi inderdaad die nummers,maar ongeveer 200 aps zijn daadwerkelijk de moeite,de rest zijn scheetkussens en dat soort zooi.
    Hopelijk komt er een aparte afdeling voor de serieuze apps,zodat ze makkelijker te vinden zijn tussen alle meuk.

  3. Wat een heerlijk negatief gezanik. Ook geweldig dat er mensen zijn die precies kunnen zeggen wat meuk of rommel is én weten dat 1000 of zelfs 200 genoeg zijn.

    Zolang het verkocht wordt, is er dus een markt voor. En als je de entertainment genre niet bekijkt dan hou je nog vele andere zinvolle genres over.

    Daarnaast is het niet snugger om te zeggen dat slechts een x aantal apps voldoende zou zijn. Nooit gehoord van het woord concurrentie?

    Bring on the Apps!

  4. 10% daarvan zijn scheetapps…
    Jammer dat je weinig cijfers over updates ziet.
    Jullie artikelen zijn top (ook de vorige), keep going on!

  5. Het wordt tijd dat apple de appstore anders gaat inrichten. Een advanced search zou wenselijk zijn, waarmee je filters hebt op populariteit, rating, downloads, etc hebt. En de mogelijkheid een prijsrange te kiezen en de optie om soortgelijke apps te linken oid.
    Er is echt geen zoeken meer aan in de shop. Er zijn zoveel bagger applicaties (farts, burps !?), veel apps die wel in de NL store staan, maar daar geen functionaliteit hebben.

    En apple zou de lite en pro apps moeten combineren op één pagina, met een buy knop voor beide versies. Volgens mij zit je dan al op 15.000: scheelt een hoop!

  6. Wat is er mis met veel keus, dat het voor iemand onzin is hoeft voor een ander geen onzin te zijn.

  7. > De groei is daarmee verdubbeld

    FARTISSIMO!!! 😉

    Ik volg de nieuwe apps via AppShopper.com en zoek nooit in de AppStore.

  8. Interessant feit is natuurlijk hier dat die mensen die hierover klagen (alleen nutteloze apps) in het begin wel vonden dat je een WM telefoon moest kopen in plaats van een iPhone, omdat er zoveel applicaties voor zijn. Dat ook hier een groot deel van die applicaties niets voorstellen…
    (En natuurlijk ook: Zeggen dat je een Windows PC moet kopen in plaats van een Mac, omdat er zoveel applicaties voor zijn. Dat wederom hier een groot deel van die applicaties niets voorstellen…)

  9. Scheet-apps, tja als je rond de 12 bent zou daar best een grote markt voor kunnen zijn.
    Ja ik weet het, wat moet een 12-jarige met een iPhone(telefoon,duur), maar “vroeger” was alles anders.
    Elke doelgroep z’n app en dus markt. Ik filter zelf wel wat ik interessant vind, dat hoeft Apple niet te doen. En idd kijk ik ook met een schuin oog naar appshopper(volg de meute 😉 ).

  10. Apple zou idd een betere zoek optie moeten maken om al die crap er uit te filteren, ik word er echt niet goed van als ik aant zoeken ben en alleen maar iFart, iChainsaw, stungun en andere super slechte zooi tegen kom. Doet me denken aan die reclames op tv “SMS scheet on naar 4646” net zo irritant.

  11. Ik zie wel dat er veel fart gebruikers hier komen,niet zo aangebrand jongens.
    Ik denk slechts dat een aparte afdeling,voor mijn part gebaseerd op prijs,een verademing zou zijn in de app store.
    Er komt nu dagelijks zoveel ontzettende rotzooi bij,dat de echte goeie apps waar ik graag voor betaal ondersneeuwen,en dat kan niet de bedoeling zijn.

    Dus voor mijn part nog eens 18.000 farts apps,maar dan wel graag in een apart gedeelte voor apps tot 1,99 oid.

  12. Cue the $500 Fart App, 3… 2… 1…

  13. @paz:

    Wat is er duur aan de iPhone dan? Dat 30 Euro abo’tje? Man, das een rondje in de kroeg als ik het red.

    Snap oprecht niet dat mensen hier de iPhone zien icm iets duurs..

    Voor een gemiddeld abonnement met telefoon van 150/200 minuten met een paar SMS en internet betaal je hetzelfde.

    Ook gassies van 12, 13 , 14 bla bla kunnen dat betalen. Doen ze het zelf niet, dan hebben ze wel ouders. En bellen ze prepaid, dan laden ze hun tegoed meerdere keren per maand op en komen ze op hetzelfde bedrag uit.

    En buiten Nederland? Ach, daar doen ze ze zelfs in de bijstand weg.

  14. @Le0:
    Ik vind 30 euro nog steeds veel geld voor iemand van 12 om alleen aan je telefoon te besteden en dan ook te jong voor een telefoon. En dan zijn er ook zat telefoons die je voor onder 100 euro kunt kopen met 7 euro/mnd sim-only. We hebben het hier over amper pubers, vergeet dat niet.(vandaar leuke fart-app)
    Ik neem ook aan dat ze dit niet in de kroeg besteden 😉 Zoals gezegd: “vroeger” was alles anders(lees dit aub cynisch)

  15. Ach die 30 euro zal wel meevallen voor de gemiddelde tiener. Ze hebben tenslotte ook geld zat om zich in een halve coma te zuipen. En dat schijnt niet goed voor je hersens te zijn (verklaart wel weer meteen de populariteit van de scheetapps 🙂 )

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.