Spark 1.2 voor Mac.

Spark voor Mac uitgebreid met labels en verbeteringen voor mappen

Spark voor de Mac heeft een aantal handige functies erbij gekregen. Met labels zie je direct welke mails nog allemaal belangrijk zijn en de verbeteringen voor het beheren van mappen maakt het opruimen van je mails nog eenvoudiger.

Spark 1.2 voor Mac.
Spark voor de Mac krijgt vandaag een grote update. De populaire mailapp is met ingang van versie 1.2 een stukje veelzijdiger en handiger in het gebruik geworden. Met de nieuwe versie kun je gebruikmaken van labels en zijn er verbeteringen voor folders en is het zoeken flink verbeterd.

Spark voor Mac uitgebreid

De nieuwste versie van Spark voor de Mac heeft een aantal handige functies erbij gekregen die het makkelijker maakt om je mails te beheren en overzicht te bewaren. Nieuw is bijvoorbeeld de mogelijkheid om je mails van labels te voorzien. Met labels groepeer je je mails in een bepaalde categorie en kun je direct in het overzicht zien welke mails nog extra aandacht verdienen. De labels in Spark voeg je rechtsboven aan een mail toe. Via de instellingen van Spark kun je deze labels ook aanzetten in je mailoverzicht, zodat je direct kunt zien tot welke categorie een mail behoort.

Spark voor de Mac met labels.

Het beheren van je (slimme) mappen in Spark gaat nu ook een stukje makkelijker. De folders staan linksonder in de zijbalk, maar je kunt de volgorde van de mappen nu eenvoudig wijzigen door deze te verslepen. Ook kun je kiezen welke mappen in de zijbalk weergegeven worden en kies je een kleurtje zodat deze makkelijker te herkennen zijn. Bovendien is er een teller toegevoegd voor deze mappen, zodat je met een badge kunt hoeveel nieuwe mails er in elke map staan. Je schakelt dit in via Preferences > Message Count > Other Folders.

Je kunt de smart folders nu ook maken met gewoon taalgebruik, zoals “Emails from Gonny with PDF files”. Helaas kan dit momenteel alleen in het Engels. Dit natuurlijke taalgebruik is ook verder doorgevoerd in de zoekfunctie van Spark. Je kunt nu bijvoorbeeld naar twee mailadressen tegelijk zoeken door ‘or’ te gebruiken in je zoekfunctie.

Spark voor de Mac met gekleurde mappen.

De nieuwste versie van Spark voor de Mac is nu beschikbaar in de Mac App Store. Spark voor Mac is helemaal gratis en werkt met allerlei mailaccounts. Wil je meer weten over de functies van Spark voor de Mac, lees dan onze Spark-review. De update van Spark voor de Mac kan elk moment in de Mac App Store verschijnen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 maart 2017, 14:00
Categorie Apps
Onderwerpen e-mail, spark
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.