Serist op de Apple Watch met een lijst van afleveringen.

Tv-serie-app Serist nu ook voor de Apple Watch

De handige en overzichtelijke tv-serie-app Serist is er nu ook voor de Apple Watch. Dat betekent dat je vanaf je pols kunt bijhouden welke afleveringen van je favoriete tv-series je al gezien hebt.

Serist op de Apple Watch met een lijst van afleveringen.
Als je een echte serieliefhebber bent, dan is een app om series bij te houden reuze handig. Serist is wat ons betreft de beste app om deze taak te vervullen en de nieuwste versie maakt dit alleen maar beter. Serist is namelijk uitgebreid met een Apple Watch-app, zodat je je iPhone niet eens uit je zak hoeft te halen om in te checken op de volgende aflevering van je favoriete tv-serie. Daarnaast is er in de iPhone-app een handige kalender toegevoegd, zodat je weet wanneer de volgende aflevering van je favoriete serie uitgezonden wordt.

Serist op de Apple Watch

Het voordeel van een app als Serist is dat je op series kunt inchecken op het moment dat je een aflevering gaat kijken. Doordat je incheckt op een serie, wordt de aflevering live aan je lijst van bekeken aflevering toegevoegd. Dankzij de Apple Watch-app van Serist, kun je dit nu vanaf je pols doen. Zodra je de Apple Watch-app opent, zie je een overzicht van alle series die je volgt. Tik op een serie om in te checken op de eerstvolgende aflevering die je nog niet gezien hebt. In twee tikken ben je dus ingecheckt en voeg je een aflevering toe aan je lijst van gekeken episodes. Serist heeft daarnaast ook nog complicaties voor je wijzerplaat.

Serist op de Apple Watch.

De iOS-app van Serist heeft ook nog handige nieuwe functies gekregen. Het scherm dat je ziet nadat je ingelogd bent met je Trakt-account, is nu ingedeeld in vier onderdelen: Profiel, Kalender, Geschiedenis en Instellingen. De kalender plaatst eerstvolgende nieuwe afleveringen van de series die jij volgt in een overzicht. Hierdoor weet je wanneer de nieuwste aflevering van bijvoorbeeld Family Guy uitgezonden wordt.

Serist met kalender.

In veel gevallen zal dit gaan om Amerikaanse uitzendtijdstippen, maar het voordeel van Serist is dat deze ook werkt met Nederlandse series. Zo zie je dus wanneer nieuwe afleveringen van Nederlandse series op televisie uitgezonden worden. Dit werkt ook bij series die bijvoorbeeld alleen op Videoland te zien zijn. Ideaal dus als je graag Nederlandse series kijkt, omdat Serist dan meteen fungeert als een soort tv-gids.

De app heeft tot slot nog andere kleine verbeteringen doorgevoerd. Serist laat nu van elke aflevering zien hoe lang deze precies duurt. De update is verder voorzien van de nodige bugfixes. Als Serist toch niks voor jou is, dan hebben we in onze gids voor serie-apps nog allerlei alternatieven op een rij gezet.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 maart 2017, 20:15
Categorie Apps
Onderwerp tv-series

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.