iculture-app-gemist
App Gemist
App Gemist logo

App Gemist: Activity++, Evo Explores, Sorted en meer

Wat waren de populairste iOS-apps afgelopen week? iCulture kijkt naar de beste apps die op onze website zijn besproken, zoals Activity++, Evo Explores, Sorted en meer.

App Gemist logo
De rubriek ‘App Gemist’ verschijnt iedere week getrouw op de zondag. Alle interessante apps van afgelopen week komen dan nog een keer langs. Welke gloednieuwe apps moet je deze week absoluut op je iPhone en iPad installeren? En welke applicaties komen er minder positief van af in onze reviews? Je ziet ze allemaal op een rij staan in een nieuwe editie van App Gemist.

Activity++

Activity++ is speciaal voor de mensen met een Apple Watch. De app is een alternatieve versie van de standaard Activiteit-app, waardoor je ook in Activity++ je bewegings-, trainings- en stadoel kan bekijken. De app stimuleert vooral om een reeks aan behaalde doelen te behalen door gebruik te maken van een nieuwe manier van weergeven. De app heeft ook de bekende gekleurde ringen, waardoor de app ook vertrouwd aanvoelt. Lees ons artikel over Activity++.

Airmail

De razend efficiente mailapp Airmail heeft nu ook een iPad-versie uitgebracht. Hierdoor werken alle handige functies ook op de verschillende iPad-modellen. Maar behalve een iPad-versie heeft Airmail veel meer nieuwe functies gekregen deze week. Wat denk je van Touch ID-ondersteuning, zodat je je mails kunt beveiligen? Of de mogelijkheid om te tekenen in mails dankzij de Sketch optie? Airmail heeft met versie 1.1 nog veel meer nieuwe dingen toegevoegd, waardoor de update zeer de moeite waard is. Lees ons artikel over Airmail.

Sorted

Herinneringen zetten kan je natuurlijk doen in de standaard Herinneringen-app, maar je kunt ook gebruikmaken van een alternatieve app. Sorted is zo’n alternatieve app. Sorted maakt volop gebruik van veegbewegingen, waardoor je razendsnel herinneringen kunt toevoegen, plannen of verplaatsen. In het begin is het even zoeken, maar nadat je de app even gebruikt hebt werkt het vegen razendsnel. Lees onze review van Sorted.

Marley Spoon

Marley Spoon is een nieuwe app waarmee je maaltijdboxen kan bestellen. Wij probeerden de app uit en keken of het de moeite waard is. We kijken niet naar de kwaliteit van het voedsel, maar nemen vooral de app zelf onder de loep. Hoe werkt het bestellen en wat kun je verder allemaal met de app? Je gebruikt de app niet alleen om iets te bestellen, maar ook tijdens het koken zelf komt de app van pas. Lees onze review van Marley Spoon.

Google Agenda

De Google Agenda-app heeft deze week een nieuwe functie gekregen. De app bestaat tien jaar en om dat te vieren kun je nu gebruikmaken van Doelen. Dankzij deze functie kun je automatisch tijd blokkeren voor belangrijke zaken, zoals sporten of afspreken met vrienden. Je kunt zelf instellen welke doelen je in wil stellen, waarna de app vraagt hoe vaak je het doel per week wil doen. Lees ons artikel over Google Agenda.

Evo Explores

Op het eerste gezicht zou je denken dat je te maken hebt met een officiële opvolger van het zeer sterke Monument Valley, maar niets is minder waar. Evo Explores is van een andere ontwikkelaar, maar is wel heel erg geïnspireerd op Monument Valley. Dat betekent leuke puzzels waarbij gezichtsbedrog centraal staat. In Evo Explores begeleid je een klein robotje naar het einde van een level in een adembenemende sfeer. Lees ons artikel over Evo Explores.

Facebook Messenger

Deze week kwam Facebook veelvuldig in het nieuws. Eén van deze nieuwe dingen was de komst van bots in Facebook Messenger. Dankzij bots kun je met een computer praten om bijvoorbeeld het weer op te vragen of een bos bloemen te bestellen. De bots zijn momenteel alleen in het Engels en nog niet overal te gebruiken, maar ontwikkelaars kunnen zelf bots maken dankzij het Messenger Platform. Lees ons artikel over Facebook Messenger.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 april 2016, 13:00
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerp app gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.