Reacties voor: Apollo 7: draadloze oordopjes in de kleuren van de iPhone

Als je voor de iPhone 7 alvast op zoek bent naar draadloze oortjes, dan zijn de Apollo 7-oortjes misschien wat voor jou. Dit zijn draadloze oortjes op miniformaat en worden gemaakt in de vier bekende iPhone-kleuren. Je kunt het project steunen op Kickstarter.

Reacties: 9 reacties

  1. Haha willen ze bij apple horen of wat? Haha. Vind het niet erg hoor vind het goed gedaan. Mooie reclame. Subtiel met de kleuren. En aan het eind dat ze voor een gekleurde muur staan. Ipods?

  2. Ziet er erg goed uit. Maar ik zou persoonlijk liever de oortjes die bij de iPhone zitten gebruiken voor bijvoorbeeld op de fiets, en een bang & Olufsen of beats koptelefoon van dit geld kopen.

  3. Heb recent de Earin versie ontvangen. Moet zeggen bevalt goed. Heeft alleen geen microfoon. En soms valt de verbinding voor een fractie van een seconde weg, typisch BT geval begrijp ik. Bragio Dash gebruikt een andere techniek.

  4. Lijkt me een ideaal setje om onder m’n gehoorbescherming op het werk te dragen, de huidige oortjes van Apple gaan toch wel zeer doen na half uurtje omdat het kabeltje knelt. Wel beetje veel geld voor me.

  5. Ik heb een setje van kanoa besteld…komen deze zomer.
    Zijn veel draadloze oordopjes (zonder kabel tussen de linker en rechter oordop) momenteel op kickstarter/indiegogo etc.

  6. Hopelijk zijn ze niet te zwaar.
    Ik zou verlengde inoordopjes willen want de gewone inoordopjes vallen uit.

  7. Ik wacht nog even, I heb begrepen dat Apple ook draadloze oordopjes gaat maken, en misschien al in het najaar beschikbaar komen,
    omdat volgend jaar dan de koptelefoon aansluiting gaat verdwijnen 🙂

  8. “Als je $249 of meer inlegt, ben je al eigenaar van een set Apollo 7-oortjes.”

    Dit natuurlijk niet waar. Je support het “bedrijf” met je “Donatie”. En alleen wanneer er een goede bedrijfsvoering wordt uitgevoerd krijg je een setje opgestuurd.

    Voorderest wel nette plugjes.

  9. Trap er niet in dit is inmiddels de zoveelste scam op kickstarter….
    En tegen de tijd dat de deadline is is dit product al achterhaald…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.