Apollo 7-oortjes op Kickstarter.

Apollo 7: draadloze oordopjes in de kleuren van de iPhone

Als je voor de iPhone 7 alvast op zoek bent naar draadloze oortjes, dan zijn de Apollo 7-oortjes misschien wat voor jou. Dit zijn draadloze oortjes op miniformaat en worden gemaakt in de vier bekende iPhone-kleuren. Je kunt het project steunen op Kickstarter.

Apollo 7-oortjes op Kickstarter.
Het blijft voorlopig nog wel even een raadsel of de iPhone 7 wel of geen koptelefoonaansluiting krijgt. Wil je het zekere voor het onzekere nemen, dan kun je nu alvast rondkijken voor een set draadloze oortjes. De nieuwe Apollo 7 van Erato is een set draadloze oortjes op Kickstarter die je op dit moment kunt ondersteunen met een financiële bijdrage. En het mooie ervan: de oortjes worden gemaakt in de vier bekende Apple-kleuren.

Apollo 7 zijn kleine oordopjes met Bluetooth

De naam Apollo is niet voor niets gekozen. De oortjes hebben namelijk de vorm van een raket, verwijzend naar het Apolloprogramma. De Apollo 7 zijn waterproof en zijn volgens de makers voorzien van het beste geluid in vergelijking met andere oordopjes van dit formaat. De oordopjes zijn slechts 15,4 bij 22,2 millimeter, waardoor ze bijzonder compact zijn. En door het gewicht van slechts 4 gram per stuk zijn ze ook nog eens heel licht.

Het opladen van de Apollo 7 gaat via het bijgeleverde opbergdoosje. Door dat het opbergdoosje voorzien is van een eigen batterij, kun je de Apollo 7 ook opladen terwijl je onderweg bent. Het doosje heeft de kracht om de Apollo 7 twee maal helemaal op te laden, waardoor je altijd opgeladen oortjes op zak hebt. Daarnaast zijn de Apollo 7 uitgerust met een microfoon, zodat je ook gewoon telefoongesprekken kunt voeren. Er bevindt zich één klein knopje waarmee je gesprekken op kunt nemen. Dit knopje functioneert ook als bediening voor je muziek door bijvoorbeeld de knop ingedrukt te houden of twee keer kort op te drukken.

Case voor de Apollo 7-oortjes.

Daarnaast is er ook een accessoireset beschikbaar met daarin drie verschillende maten rubberen dopjes, zodat ze in elke gehoorgang passen. Ook vind je drie verschillende zogenaamde sport stabilizers, zodat je ze stevig in je oor kunt plaatsen. Tot slot wordt de set geleverd met drie schuimrubberen dopjes die het omgevingsgeluid dempen, zodat je enkel en alleen naar je muziek kunt luisteren. Door warmte nemen deze dopjes de vorm van je gehooringang aan, zodat ze eenvoudig passen.

Apollo 7-oortjes opladen.

Mocht je interesse hebben in deze oortjes, dan kun je de ontwikkeling steunen via Kickstarter. Als je $249 of meer inlegt, ben je al eigenaar van een set Apollo 7-oortjes. Je kunt daarbij kiezen uit de vier kleuren goud, zilver, grijs en roségoud. Voor $259 krijg je naast de oortjes ook het aanvullende setje met accessoires. Op dit moment hebben de makers al ruim $45.000 opgehaald, terwijl er $88.000 nodig is. Met nog 28 dagen te gaan lijkt het erop dat dit doel makkelijk gehaald gaat worden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 mei 2016, 12:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, oordopjes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.