Shure MOTIV MV88 voor de iPhone met windkap.

Shure MOTIV MV88 is een microfoon met Lightning-aansluiting

Met de Shure MOTIV MV 88-microfoon kun je geluidsopnames maken in een hogere kwaliteit. Je steekt de microfoon in de Lightning-aansluiting van je iPhone of iPad en met de bijbehorende app kun je allerlei aanpassingen doen.

Shure MOTIV MV88-microfoon voor iPhone met Lightning-aansluiting.Als muzikant zijnde kan het zomaar gebeuren dat je een ingeving krijgt voor een toffe nieuwe melodie. Je wilt het zo snel mogelijk vastleggen en de iPhone of iPad is daarbij een handig hulpmiddel. De microfoon van de iPhone neemt in redelijke kwaliteit op, maar het kan natuurlijk altijd beter. Shure heeft een externe microfoon gemaakt (€159,99) die je op de Lightning-aansluiting van de iPhone of iPad bevestigt, zodat je geluidsopnames kunt maken in hoge kwaliteit. Ook handig voor podcasters.

Shure MOTIV MV88-microfoon werkt samen met app

De Shure MOTIV MV88 is een klein microfoontje dat wel wat weg heeft van een standaard dasspeldmicrofoon. Je steekt hem in de Lightning-aansluiting onderaan je iPhone of iPad, waarna je de microfoon kunt draaien en kantelen zodat deze goed gericht staat. Je kunt zowel opnames maken via de speciale ShurePlus MOTIV-app (link), maar het werkt ook tijdens het opnemen van een video. Met de app kun je allerlei audio-aanpassingen doen en opnames delen via mail, iTunes en verschillende clouddiensten. De app biedt bijvoorbeeld ook windruisreductie, waardoor omgevingslawaai verminderd wordt.

Shure MOTIV MV88 voor de iPhone met windkap.

De microfoon ondersteunt vijf verschillende presets (spraak, zang, vlak, akoestische instrumenten en luid) en is gecertificeerd met de Made for iPhone-keuring (MFi). Een nadeel is wel dat het opnemen tijdens een video-opname voor wat storing kan zorgen, waardoor je je iPhone het beste in vliegtuigmodus kunt zetten.

Shure MOTIV MV88-microfoon sluit je aan op de Lightning-aansluiting van iPhone of iPad.

De Shure MOTIV MV88 wordt geleverd met een windkap voor over de microfoon en een opbergtasje. De Shure MOTIV MV88 is onder andere te bestellen bij de online Apple Store voor een prijs van €159,99. Ook verkrijgbaar bij Bax-Shop (€159) en Conrad (€159).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 mei 2016, 16:00
Categorie Accessoires
Onderwerp microfoon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.