Anker GaN oplader

Reacties voor: Toekomstmuziek: je iPhone in 20 minuten opladen

Het kan dankzij toekomstige GaN-laders
In de toekomst moet het mogelijk zijn om je iPhone in slechts 20 minuten op te laden. Dat zegt de CEO van accessoiremaker Anker in een interview. Het is mogelijk dankzij de nieuwe generatie GaN-laders, die Apple al in gebruik heeft.
Lees het complete artikel → Toekomstmuziek: je iPhone in 20 minuten opladen
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Ik las op Bright een test van ik meen een Oppo smartphone die je ook bloedsnel kunt opladen maar ze passen een slimme truc toe.
    De oplader is eigenlijk een dubbele lader en in de telefoon zitten 2 aparte accu cellen dus vandaar de absurde oplaad tijden.
    Wel slim om het zo op te lossen.

  2. Grootste noodzaak is volgens mij dat je snel laden kan actieveren. Zelf zie ik meer in s nachts opladen en dat de telefoon dan net klaar is als ik wakker word.

  3. Die van mij is nooit leeg voordat ik op bed ga…

  4. Maar is het nu slecht voor je accu om met een hoger wattage je telefoon op te laden of niet. Bij het ene artikel lees je dat het niet goed voor de accu is en bij het ander komt het niet aan bod.

  5. Heel mooi, dat de laders snel kunnen zijn. Bij mijn weten zit de ware snelheidsbeperking in de accu’s. Dat zijn geen toverdozen, dat zijn dingen waarin een chemische reactie moet plaatsvinden. Daarbij gelden natuurwetten.
    Ja, we willen dat accu’s klein van omvang en gewicht zijn, snel opladen, veel kunnen laden, hun lading lang vasthouden, snel kunnen ontladen als er vermogen gevraagd wordt (wat bij mobieltjes niet zozeer speelt), en dan ook nog goedkoop zijn en milieuvriendelijk. Oh ja: dat op- en ontladen moet ook nog zo efficiënt zijn, dat weinig energie als warmte verloren gaat.
    Persoonlijk zou ik ook nog willen, dat de stortbak van mijn WC sneller laadt en krachtiger doorspoelt. En toch minder water verbruikt. 😉

  6. Voor mij is min of meer al de standaard. Voor mij is 80% namelijk al “vol”. Ik doe mijn telefoon altijd in de ochtend in de lader. Batterij is op dat moment rond de 30%. Ik ga dan mijn ochtendritueel doen en na ongeveer 20 minuten krijg ik een notificatie dat hij op 80% zit en dus voor mij “vol”.

  7. Origineel geplaatst door Misschienwelmisschienniet
    Voor mij is min of meer al de standaard. Voor mij is 80% namelijk al “vol”. Ik doe mijn telefoon altijd in de ochtend in de lader. Batterij is op dat moment rond de 30%. Ik ga dan mijn ochtendritueel doen en na ongeveer 20 minuten krijg ik een notificatie dat hij op 80% zit en dus voor mij “vol”.

    Van welke app krijg jij dan een notificatie ?

  8. @Paul: Geen app, maar Automatisering via de Opdrachten app, ok dan toch wel een app.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.