Nintendo’s Animal Crossing: Pocket Camp verschijnt op 22 november: bouw je eigen camping

Nintendo brengt Animal Crossing: Pocket Camp komt op 22 november naar iOS. In deze versie maak je je eigen camping, maar ook bekende onderdelen van de Animal Crossing-serie komen naar de game.

Animal Crossing: Pocket Camp.
Bouw je eigen camping in Animal Crossing: Pocket Camp, het nieuwste deel in Nintendo’s Animal Crossing-serie. Het was al bekend dat er een Animal Crossing-game naar iOS kwam, maar vandaag heeft Nintendo onthuld wanneer de game beschikbaar komt: 22 november. Het is een spin-off van de Animal Crossing-games op Nintendo’s eigen platformen.


Update 20 november: Animal Crossing komt nog deze week beschikbaar voor iOS. Nintendo heeft laten weten dat de game op 22 november te downloaden is. Het gratis spelletje was al dankzij een soft-launch te downloaden in Australië. We hebben dit artikel bijgewerkt met alle nieuwe info.

Klik om inhoud van Twitter te tonen.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Animal Crossing: Pocket Camp met je eigen camping

De Animal Crossing-serie is het best te vergelijken met een soort Fabeltjeskrant, gecombineerd met The Sims. In de normale Animal Crossing-games bouw je je eigen huis, plaats je meubels en voorwerpen en zorg je ervoor dat de bewoners het naar hun zin hebben. In Animal Crossing: Pocket Camp draait alles om je eigen camping. Zodra je de game opstart is je camping nog leeg, maar door meubels en andere voorwerpen te bouwen, wordt je camping al een stuk aantrekkelijker. Om meubels te maken, heb je de juiste spullen zoals hout nodig die je in de omgeving vindt. Je kunt verschillende omgevingen bezoeken, zoals een eiland en een strand. Deze bezoek je met je eigen camper.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Belangrijk in Animal Crossing: Pocket Camp is de relatie met de andere campinggasten. Nieuw in de Pocket Camp is het zogenaamde Friendship Level. Hoe hoger je niveau, hoe meer voorwerpen je krijgt. Je kunt je tijd ook besteden door insecten en vissen te vangen. Sommige campinggasten vragen om specifieke vissen en insecten en door ze voor hen te vangen krijg je weer nieuwe spullen. Je kunt ook je personage aankleden met een nieuwe outfit. Denk aan een nieuw shirt, schoenen en meer. Zelfs je camper kun je een likje verf geven.

Je kunt bovendien de campings van je vrienden bezoeken dankzij een code die je kunt delen. Je kunt daarmee nieuwe voorwerpen verzamelen of simpelweg inspiratie opdoen. De tijd in Animal Crossing: Pocket Camp loopt gelijk met de echte tijd. Speel je ‘s avonds, dan is het ook avond op de camping. Aan de hand van het tijdstip, gebeuren er speciale dingen in Animal Crossing: Pocket Camp. Er staan ook allerlei evenementen gepland, afhankelijk van datum en tijd.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Animal Crossing: Pocket Camp verschijnt 22 november voor iPhone en iPad en je kunt je via de website aanmelden om op de hoogte gehouden te worden. De game zal gratis te spelen zijn, maar je kunt met echt geld extra voorwerpen kopen. Animal Crossing: Pocket Camp is, na Miitomo, Super Mario Run en Fire Emblem Heroes, de vierde smartphonegame van Nintendo. Nintendo heeft eerder laten weten dat er zo’n twee tot drie smartphonegames per jaar uitgebracht worden. Welke game Nintendo na Animal Crossing uit gaat brengen, is nog onduidelijk.

Bekijk ook

Super Mario Run: het ultieme overzicht

Super Mario Run is Nintendo's eerste eigen game voor de iPhone en iPad. Wat is Super Mario Run precies en hoe speel je het? Wat zijn de beste tips om een betere speler te worden? Je leest er alles over in deze ultieme gids.

Revisiegeschiedenis:

  • 2017 - 20 november: Artikel van 25 oktober 2017 opnieuw gepubliceerd en geactualiseerd omdat nu een datum bekend is.

Informatie

Laatst bijgewerkt
20 november 2017 om 8:54
Onderwerp
Categorie
Apps
Software
iOS

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.