Reacties voor: Android Wear werkt vanaf nu officieel ook met iOS

Android Wear werkt vanaf vandaag ook met iOS. Google heeft een app beschikbaar gesteld, die echter alleen met de nieuwste horloges werkt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Een horloge vanaf je telefoon bedienen… Hmmm toch maar sparen voor een Apple watch die het omgekeerde kan.

  2. … Het is daardoor niet mogelijk om je iPhone te koppelen met de populaire Moto 360…

    Jammer, voor de Moto360V2 gaat Motorola (naar verluidt) weliswaar wat doen aan de ‘lekke band’ van het scherm, maar ten koste van een grotere bezel om het hele display. ‘t Is dus nog maar afwachten of hij daar echt mooier van wordt 😕

    … Je kunt elk type wijzerplaat instellen, ook designs die Jony Ive nooit zou goedkeuren.

    😂😂😂 Een voorlopig voordeel iig. Daar komt  vast nog wel op terug in ⌚️OS 3 of 4 😀 Sinds 1 jaar of 3 zijn ze ook niet meer te beroerd om goed te jatten ipv slecht te bedenken…😏

  3. Beetje rare titel, maar men bedoelt uiteraard dat vanaf nu ook Android Wear horloges aan de iPhone gekoppeld kunnen worden en dat men notificaties vanaf de iPhone op het horloge kan ontvangen. Dat is KLASSE! (Vind ik tenminste, die de Apple Watch veel te lelijk, veel te duur en veel te beperkt vindt mbt het kiezen van wijzerplaten…)
    (Red.) Titel aangepast.

    En volgens The Verge kan ook de huidige Moto 360 met de iPhone gekoppeld worden. Dus dan komt alles toch nog goed.

    @Ferryman: Volgens de laatste leaks heeft ook de nieuwe versie van de Moto 360 gewoon weer een lekke band. Als dat inderdaad zo is, hou ik m’n huidige versie 1 nog gewoon nog ff.

  4. Sorry, maar ik moet het na alle frustraties van het afgelopen jaar echt even kwijt:”IN YOUR FACE, APPLE!”.

    Zo, dat lucht op….

  5. Zou mij niet verbazen dat het hetzelfde (niet goed) werkt als de Pebble app. Notificaties bekijken gaat prima, maar vanuit de watch communiceren met de Iphone gaat goed, totdat de app aan het eind van het geheugen van de Iphone zit. Dan moet je eerst de ondersteunende app op de iphone weer afsluiten en opstarten voordat het weer een tijdje werkt. Voorbeeld is de app die de stappen raadpleegt van de iphone gezondheidsapp. Maar we zullen zien. Iig heeft de Apple watch dat probleem niet.

  6. te laat, net een aanbieding gehad op de apple watch, en die kon ik niet laten schieten. heel lang op de pebble time liggen teren maar nu toch het beste.

  7. Origineel geplaatst door Maniac
    Sorry, maar ik moet het na alle frustraties van het afgelopen jaar echt even kwijt:”IN YOUR FACE, APPLE!”.
    Zo, dat lucht op….

    Why so mean? Het is wel Apple zelf die deze app toelaat in ZIJN Appstore.Eerder een gebaar van eerlijke concurrentie IMO!

  8. Heb voor mijn omschakeling naar iOS de lg G3 in combinatie met de lg g watch r gebruik en mijn ervaring is dat de Apple watch ontzettend veel meer mogelijkheden en groeipotentieel heeft. Tevens heb je met androidwear tussen je watch en phone regelmatig koppelingsproblemen .

    Origineel geplaatst door Maniac
    Sorry, maar ik moet het na alle frustraties van het afgelopen jaar echt even kwijt:”IN YOUR FACE, APPLE!”.

    Zo, dat lucht op….

    als je denkt dat het bij Android of Windows beter is houd niemand je tegen. Vanwaar komen de massa’s overgelopen nieuwe Apple klanten denk je ? Juist ja : van uit de Android habitat dat door zijn extreme open karakter de pedalen volledig kwijt is en almaar meer onstabiel is geworden. Ik beklaag me de overstap naar iOS en de aankoop iPhone 6 , Apple watch en iPad voor geen miljoenste seconde.

  9. “grabbelbak”??? Waarom nou weer zo denigrerend? Het gaat hier om de high end versies van android watches, niet de €50 versies.

    OT: Heb nu een original Pebble. Heel blij mee, maar het duurt zo lang voordat er weer firmware updates zijn. De Apple watch is gewoon te duur. Ik kan maar een Apple product hebben vanwege die prijzen. Dan komt een android wear watch prima uit. Hoop dat Apple mee functionaliteit toelaat in de toekomst. Als de Apple watch echt zoveel beter is hebben ze uiteraard niets te vrezen.

  10. Zozo, misschien nu wel eens tijd on te kijken naar smartwatches. Ik vind de Apple Watch geweldig, maar het design zie ik liever klassiek en rond.

  11. @Maniac: vraag me af wat je hier komt doen..

  12. Wat niet mogelijk is, is via de iPhone-app extra apps via de Google Play Store te installeren op het horloge.

    Dat is wel een ernstige beperking die het eigenlijk alleen geschikt maakt voor mensen die iOS en Android naast elkaar gebruiken en willen blijven gebruiken. Net als de onmogelijkheid de firmware van een AndroidWear device te updaten vanaf een iPhone.

    Een Android telefoon die je nog ergens hebt liggen zal, juist omdat die zooi meestal door de fabrikanten niet geüpdate wordt, vaak een te oude versie draaien. En als je speciaal daarvoor een nieuwe mèt recente droid versie koopt ben je je prijsvoordeel al snel kwijt 😢

    Of zie ik iets over het hoofd en kun je SW en updates via een computer installeren, net als bij iDevices via de iTunes route?

  13. Nu nog een moto 360 die compatible is! En dan zijn we vertrokken!

  14. @Bryan: Moto 360 updaten!

  15. Heb nu een paar dagen de LG watch urbane. Bevalt erg goed. Mooi horloge en notificaties werken prima. Kan gewoon WhatsApp en mail lezen zonder m’n iPhone tevoorschijn te hoeven halen. Updaten van de firmware werkt trouwens ook gewoon.

  16. Faces van third party apps werkt alleen via een android phone, is er een manier om dat toch via ios te doen? als je bepaalde face via android phone installeert en je paired je android watch met een iphone blijft de hiervoor geinstalleerde face erin staan?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.