Reacties voor: Analisten: verkoopcijfers van Apple iPad aanvankelijk bescheiden

De verkoopcijfers van de iPad zullen aanvankelijk bescheiden zijn, zo voorspellen analisten. En door de iPad zal Apple minder exemplaren van de iPod touch verkopen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. jep ik ga em gebruiken in het onderwijs. Kan niet wachten tot ik de iPad in me handen heb. Ik wil echt experimenteren.

  2. Ik ben het met de analysten eens. De apps gaan de sales omhoog drijven. Dus die moeten eerst bekend worden.

  3. Ja, zonder goede apps heb je weinig aan een iPad. Maar die gaan er zeker komen, daar kun je op vertrouwen.

    Apple maakt het zo makkelijk om apps te maken en te distribueren via de App Store. Op de dag dat de iPad beschikbaar komt, staat de App Store al bommetjevol met speciale iPad apps.

  4. Killer-app? Ik zou zeggen iets met porno, maar ja, daar beginnen ze niet aan 😀

  5. Ik ben zelf al tientallen jaren actief met ICT in het onderwijs. Het is sterk gericht op de Windows omgeving. Je ziet wel een langzame verschuiving naar webbased toepassingen. Ik verwacht dus op korte termijn nog geen grote onderwijsmarkt, een aantal randvoorwaarden zijn wel positief: Batterijduur, formaat, zeer handzaam, goedkope apps, epub etc., maar daar content meestal de doorslag geeft zal grootschalig gebruik in het onderwijs wel even duren.
    Wel zie ik een snelle ontwikkeling als eerste “gezinstablet”. Gezamenljke agenda, even laatste nieuws zien, even kijken hoe je club het doet, samen gamen op de bank, in bed een filmpje kijken, mee op vakantie, op reis enz.

  6. Als de overheid slim is dan gaan ze eisen van de schoolboeken makers dat er ebooks geleverd gaan worden aan de jeugd. De druk kosten zullen dan kunnen worden bespaard en laat ouders een computer kopen voor hun kinderen die handzaam is en mobiel geld besparing voor de overheid en de ipad sales sky high

  7. Origineel geplaatst door Wim van der Schouw
    Ik ben zelf al tientallen jaren actief met ICT in het onderwijs. Het is sterk gericht op de Windows omgeving. Je ziet wel een langzame verschuiving naar webbased toepassingen. Ik verwacht dus op korte termijn nog geen grote onderwijsmarkt, een aantal randvoorwaarden zijn wel positief: Batterijduur, formaat, zeer handzaam, goedkope apps, epub etc., maar daar content meestal de doorslag geeft zal grootschalig gebruik in het onderwijs wel even duren.Wel zie ik een snelle ontwikkeling als eerste “gezinstablet”. Gezamenljke agenda, even laatste nieuws zien, even kijken hoe je club het doet, samen gamen op de bank, in bed een filmpje kijken, mee op vakantie, op reis enz.

    ‘De onderwijsmarkt’ is vrij divers. Ik ben continu op zoek geweest naar verschillende middelen voor het georganiseerd en doeltreffend opnemen van studiestof tijdens colleges in de uni, van mindmaps tot aan camcorders toe. Note: ik ben géén Iphone fan noch heb ik ooit overwogen een Mac te kopen, ik bezit een Magic en de telefoon volgende zal ongetwijfeld ook een Android zijn. Maar wanneer de Ipad uitkomt zal ik ervoor zorgen dat ik ‘m als één van de eersten heb.

  8. voor wat betreft het onderwijs en het aantal MacBooks of apple gerelateerde producten moeten we vooral kijken naar de VS. Daar is (markt)aandeel groter. vele apps die daar wel beschikbaar zijn, zijn dat hier (nog) niet.

    de tijd zal het leren. voor mij nog geen ipad ik wacht wel even tot ze met een wat uitgebreidere versie komen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.