Apple toont preview van iPhone-applicaties in de browser

Apple heeft de preview-pagina's van iTunes-content uitgebreid met de mogelijkheid om in de browser previews van iPhone-applicaties te bekijken. Voorheen was dat alleen met muzieknummers mogelijk.

itunes iphoneApple heeft in november vorig jaar iTunes Preview ingevoerd, waardoor mensen die geen iTunes hebben geïnstalleerd toch meer informatie over muzieknummers kunnen bekijken. Dat gebeurt in de webbrowser, zonder dat je iTunes hoeft te starten. Later voegde Apple ook de mogelijkheid toe om een 30 seconden durende preview van het muzieknummer te beluisteren, net zoals in iTunes mogelijk is. Sinds vandaag is er weer een nieuwe functie bij: in iTunes Preview is het nu mogelijk om iPhone-applicaties te bekijken. Klik je op een directe link naar een iPhone-applicatie en is iTunes niet actief, dan word je doorgestuurd naar een webpagina.

Via deze link kun je bijvoorbeeld de previewpagina van Hyves bekijken: Hyves en dat zou de volgende pagina moeten opleveren:

iTunes preview Hyves

De webpagina bevat de volledige omschrijving, met update-informatie, prijs, informatie over de ontwikkelaar, waarderingen en screenshots, net zoals je in iTunes gewend bent. Het enige verschil is dat je de applicatie niet kunt downloaden. Daarvoor heb je namelijk wel weer iTunes nodig.

Via: TechCrunch

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2010, 11:27
Categorieën Diensten, Mac & macOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.