Amnesia Connect: koppel je iPhone aan Microsoft Surface-tafel

Met een oplossing van Amnesia Razorfish kun je content van smartphones uitwisselen via een Microsoft Surface-tafel.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

amnesiaAmnesia Razorfish heeft een oplossing bedacht om content zoals foto’s, muziek en embedded apps te delen met meerdere mobiele apparaten. Ze gebruiken daarvoor een Microsoft Surface-tafel, waarop je maar een simpele handbeweging hoeft te maken om de content te delen. Maanden aan onderzoek en ontwikkeling gingen eraan vooraf om de gebruikelijke ‘send and receive’-interface te vervangen door een natuurlijker beweging met je hand.

Je kunt nu met je smartphone content zonder problemen tussen twee apparaten uitwisselen, door deze eerst naar de Microsoft Surface-tafel te vegen en daarna naar het andere apparaat.

Onderstaande video legt het uit. Meer informatie is te vinden bij Amnesia Razorfish en de oplossing is geschikt voor iPhone (en andere iOS-apparaten). Aan ondersteuning voor Android, Windows Phone 7 en Blackberry wordt nog gewerkt.

Click here to display content from Vimeo.
Learn more in Vimeo’s privacy policy.

Als de video niet goed werkt, kun je deze ook op Vimeo bekijken.

Microsoft

Microsoft is, naast Apple en Google, een van de grootste techbedrijven ter wereld. Microsoft is vooral bekend van de Windows-pc's, maar ook van Office, de Internet Explorer- en Edge-browsers, Xbox en meer. Lees alles over Microsoft op je iPhone, iPad en Mac gebruiken. Microsoft heeft meerdere apps en diensten die voor Apple-gebruikers interessant zijn, zoals Office en Outlook. Hier zie je alles op een rijtje.

Microsoft

Reacties: 30 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.