Apple Watch Ultra 2 vrouw met double tap

Reacties voor: Verkoopverbod Apple Watch in de VS: einde lijkt nog niet in zicht

Apple stopt deze week met de verkoop van de Apple Watch Series 9 en Apple Watch Ultra 2 in de VS. Dit is het gevolg van een langlopend conflict over patenten tussen Apple en het medische techbedrijf Masimo.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. (Red.) Artikel bijgewerkt dat Apple werkt aan een software-update om het verkoopverbod tegen te houden.

  2. Tja, de vraag blijft of patenten juist meer innovatie bevorderen of belemmeren. Bij patent trollen is duidelijk dat dit alleen maar belemmert maar in alle andere gevallen ligt het denk ik wat genuanceerder.

  3. @Rutger: Laten we wel wezen Apple is zelf zo’n patent troll, dus wie steelt dan moet je op de blaren zitten !

  4. Toch wel bijzonder dat Apple het zover heeft laten komen. Dit had je toch al lang en breed voor een x-miljoen kunnen schikken. Hebben er wel een paar liggen slapen op een aantal afdelingen.

    • Origineel geplaatst door WvB22

      Toch wel bijzonder dat Apple het zover heeft laten komen. Dit had je toch al lang en breed voor een x-miljoen kunnen schikken. Hebben er wel een paar liggen slapen op een aantal afdelingen.

      Lijkt me onlogisch dat een enorm tech bedrijf zo handelt. Ik denk meer een zaak van traineren. Zo lang mogelijk uitzitten want  dacht vermoedelijk dat ze onschendbaar zijn gezien hun miljarden waarde. ‘Recht’ van de sterkste.

  5. (Red.) De regering Biden heeft besloten: het verkoopverbod blijft staan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.