Amazon treft voorbereidingen voor nieuwe Apple TV

Amazon bereidt zich voor op de komst van een nieuwe Apple TV, door pas weer vanaf 23 oktober nieuwe exemplaren te verkopen.

apple-tv-hdmi-featureFransen en Duitsers die bij Amazon een Apple TV derde generatie proberen te bestellen, krijgen bericht dat de settopbox pas vanaf 23 oktober 2013 weer leverbaar zal zijn. Dat is een vrij opmerkelijke datum: exact een dag daarvoor heeft Apple namelijk een speciaal persevenement, waar volgens geruchten mogelijk ook een nieuwe Apple TV zal worden gepresenteerd. Amazon lijkt zich door pas weer vanaf 23 oktober Apple TV’s te leveren alvast voor te bereiden op een aankondiging. Mogelijk speelt Amazon in op de geruchten die we zelf al hebben gehoord, maar het is ook prima mogelijk dat de webshop in samenspraak met Apple alvast inspeelt op de aankondigingen.

Amazon is vrij specifiek in wanneer de Apple TV derde generatie weer leverbaar is. Dit kan betekenen dat ze nog genoeg voorraad hebben, maar dat ze mogelijke teleurstellingen willen voorkomen. Door pas weer vanaf 23 oktober te leveren hebben klanten immers de mogelijkheid om de bestelling nog net op tijd te annuleren. Het zou bovendien kunnen dat de pagina voor de Apple TV derde generatie verandert in een nieuwe winkelpagina voor de op 22 oktober aangekondigde Apple TV.

Hoewel geruchten al langer wijzen op een nieuwe Apple TV, is er verder nog maar weinig uitgelekt over het nieuwe apparaatje. Wel weten we dat de Apple TV vierde generatie qua formaat ongeveer gelijk zal zijn aan het huidige model.

Amazon Apple TV

iFun

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 oktober 2013, 12:14
Categorie iDevices
Onderwerp apple tv

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.