Racegame Asphalt 8: Airborne is Apple’s gratis App van de Week

Apple heeft de iOS-racegame Asphalt 8 uitgeroepen tot App van de Week. Je kunt hem daarom gratis downloaden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Asphalt 8 introschermWe zagen gisteren Asphalt 8: Airborne al opduiken als gratis app in iCulture Deals en inmiddels weten we waarom: de game is door Apple uitgeroepen tot App van de Week. Dit betekent dat je het spel tot en met donderdag 24 oktober kosteloos kunt downloaden. Dat de game een fijne aanbieding is blijkt wel: in augustus riepen we Asphalt 8 nog uit tot onze Game van de Week.

Asphalt 8 is de nieuwste telg in Gameloft’s bekende racegamereeks. Ook in dit spel moet je met hoge snelheden door bochten slippen en je tegenstanders achter je laten, maar ditmaal zijn er ook schansen waarmee je een auto de lucht in lanceert. Spelen je vrienden ook, dan kun je op ieder moment tegen hun auto’s op de baan racen. Er wordt dan een computer op de track gezet met dezelfde eindtijd als je vriend.

Alleen het prijskaartje dat je bij downloaden betaalt is verdwenen. De in-app aankopen zijn allemaal nog intact. Een ramp is dat alleen niet: wij hebben tijdens onze speelsessies nooit serieus de neiging gehad om extra geld in de game te steken. De extra in-app aankopen voelen dus compleet optioneel aan.

Apple kiest in de nacht van donderdag op vrijdag altijd een nieuwe App van de Week, wat betekent dat de actie tot en met de volgende donderdag loopt – ditmaal donderdag 24 oktober. Het is echter altijd mogelijk dat de actie langer of korter loopt dan gepland. Kijk goed in de App Store of de game nog gratis is voordat je op de downloadknop drukt.

Downloaden: Asphalt 8: Airborne (gratis, was €0,89, universeel, iPhone 4+, iPad 2+, iPod touch 4+, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:43
Categorie Uncategorized
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.