Reacties voor: ‘Amazon Prime Video voor Apple TV onthuld op WWDC’

De streamingdienst Amazon Prime Video komt binnenkort ook naar de Apple TV. Apple en Amazon zouden een overeenkomst gesloten hebben en de app tijdens de WWDC aankondigen.

Reacties: 6 reacties

  1. Ooit eens naar gekeken, vind het nog niet zoveel meerwaarde hebben. Films hebben ook nog geen Nederlandse ondertiteling. Amazon heeft wel heel veel DVDs en films die gewoon nergens in Nederland gekocht kunnen worden. Als deze worden voorzien van de juiste ondertiteling neem ik het misschien wel erbij. Blijft het eerst wel even doen met Netflix en Videoland, al vind ik laatst genoemde ook niet je van het!

  2. 👍👍 nu nog een beter aanbod!

  3. @Ivar Lambert: Hier sluit ik me helemaal bij aan!

  4. Als veelkijker heb ik een Amazon Fire-tv naast mijn Apple-Tv staan. De eerste draait op een Amerikaans Prime-abonnement. Via de Netflix app op de Fire-tv heb ik zo ook toegang tot het reusachtige aanbod in Amerika van zowel Netflix als Amazon Prime. De Fire-tv levert ook UHD-signalen, de Apple-Tv niet.
    Je kunt maar een hobby hebben…

  5. Aanbod is idd nog niet om over naar huis te spreken, heb daardoor mijn abbo stopgezet.

  6. Origineel geplaatst door Michel
    Als veelkijker heb ik een Amazon Fire-tv naast mijn Apple-Tv staan. De eerste draait op een Amerikaans Prime-abonnement. Via de Netflix app op de Fire-tv heb ik zo ook toegang tot het reusachtige aanbod in Amerika van zowel Netflix als Amazon Prime. De Fire-tv levert ook UHD-signalen, de Apple-Tv niet.

    Je kunt maar een hobby hebben…

    Komt er misschien toch een Apple TV met 4K ondersteuning hoop ik?!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.