Reacties voor: ‘Alleen iPhone 6 met 5,5-inch-scherm krijgt beeldstabilisator’

De iPhone 6 met 5,5-inch-scherm krijgt als enige een optische beeldstabilisator, aldus Ming-Chi Kuo van KGI Securities.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 20 reacties

  1. Maar waarom heef de iphone 6 geen apple teken achter op het is toch een iphone toch??

  2. Omdat het een dummy is

  3. 5.5 inch drama is dus ingezet (verschillen in specs). Helaas ben ik geen fan van lompe phablets die niet in je broekzak passen. Hopelijk blijft het bij een gerucht, anders gewoon 5s met wat meer GB-storage.

  4. Origineel geplaatst door samed
    Maar waarom heef de iphone 6 geen apple teken achter op het is toch een iphone toch??

    dit is een dummy dus niet officieel.

  5. @samed: Nee,neen, dit is een Huwaweeiiii.

  6. Huh? De iphone 5s heeft van zich zelf toch de stabilizator?

  7. Lijkt me vanzelfsprekend dat een grotere iPhone, lees : meer ruimte, ook andere hardware heeft.

  8. Ik zou het wel heel erg jammer vinden als de 4.7″ de uitgeklede variant wordt en de 5.5″ het flagship product.

  9. O jee, ik was van plan om mijn iPhone 5 te vervangen door een 6. maar als dit waarheid is, heb ik niet veel zin meer, een 5,5 inch is echt veel te groot en als je een 4,7 koopt krijg je dus een uitgerekte 5s.

  10. @ronald: Dat is niet helemaal waar, aangezien de iPhone groter is gebruikt het scherm ook meer energie, waardoor een groot gedeelte voor een grotere batterij wordt gebruikt

  11. Uit meerdere tests is al gebleken dat de iPhone 6 met 5,5 inch veels te groot is voor het overgrote deel van de markt, en dan in de iPhone 6 met 4,7 inch scherm ook nog inferieure hardware stoppen, Apple is weer even stom bezig als met de iPhone 5c.

  12. Ik wacht rustig af en maak me nog niet druk om wat een analist te vertellen heeft (ze zitten er meestal toch naast).
    Zo kan iedereen zijn geld verdienen met speculaties te maken .

  13. De nummer 1 reden waarom ik destijds (2010) geïnteresseerd raakte in Apple was omdat hun smartphone verreweg de kleinste was.

    Overigens geloof ik dat als je naar de topmodellen kijkt; Apple qua grootte vlak onder de concurrentie blijft. Strategisch een begrijpelijke zet, omdat nog steeds geldt Apple = kleinste, maar er tevens consumenten worden aangetrokken die zo’n phablet menen nodig te hebben.

    Voor mij persoonlijk een grote domper. Al helemaal als de 5.5inch een soort C-variant wordt zoals in dit artikel wordt gesuggereerd.

  14. @Abs: Jij wilt kleiner, ik juist groter. Zou heerlijk, en zelfs verstandig zijn, als Apple nu eindelijk ook dit formaat gaat aanbieden. Logisch ,zoals ook hierboven wordt aangegeven, dat Apple gebruik zal maken van de grotere ruimte die dit toestel zal bieden. Daarnaast zal het er ook meer noodzaak zijn om bij het fotograferen een stabilisator te gebruiken, grotere telefoon is iets minder makkelijk te hanteren.

    Nu nog een betere accuduur (praktijk!!!) gezien de huidige om te huilen is en een mogelijkheid om een SD-card te plaatsen ipv de belachelijke prijzen voor een klein beetje meer opslag. Maar dat laatste zal wel niet, is een enorme cashcow voor Apple.

  15. (@Kees: Offtopic: over batterijduur: instellingen -> algemeen -> gebruik -> 80% kans dat bij jou de tijd van gebruik en stand-by gelijk aan elkaar zijn.

    Dit betekent dat een (of meerdere) dubieuze apps de telefoon voortdurend wakker houden, resulterend in slechte batterijduur.)
    Onder gezonde omstandigheden is de batterijduur van een iphone goed, ook met ios7.

  16. Hier was ik al bang voor. Als dit echt gaat gebeuren pak ik wel een iPhone 5S, of zo iets dergelijks. Meer functies in de zelfde telefoon stoppen alleen dan in een andere maat, nee.

  17. Ik heb nu een 5,5 inch, ik was de iPhone beu mee dat kleine schermpje. Ik hoop echt dat Appl voor ieder wat wils uitbrengt een 4,7 voor de mensen die geene 5,5 willen en een 5,5 voor dr mensen die dit wel nog beter vinden. Ik heb geen probleem met mijn 5,5, in het begin was het wennen, ik heb het toestel andersmoeten hanteren, na een kleine week was alles oke, ik moet geen kleinere meer hebben.
    Tuurlijk zal de 4,7 beter verkopen maar de 5,5 zal het ook degelijk doen. Dat ze der minder van maken dan en afwachten wat het geeft. Zolang Apple niet groter dan een 5 inch uitbrengt moetk geene iPhone meer hebben.

  18. Ik houd het voorlopig wel bij mijn 5s 64gb.!
    Groot genoeg om met één hand te bedienen en alles is leesbaar dus waarom zal ik dan met een half notebook op ( rug ) zak willen lopen?

  19. @Abs: Klinkt alsof jij er verstand van hebt 🙂 Mijn iPhone 5 batterijduur valt tegen, maar de batterij is recent vervangen door Apple. Waar vind je gegevens over je iPhone mbt dit soort apps? Waar zie je welke apps dit mogelijk doen?

  20. En daar begint de bullshit ala Samsung… 1 is uitgekleed en de andere is beste versie breng gewoon 1 telefoon uit
    met de Iphone 5C is het ook niet gelukt en geflopt (in Apple termen)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.